26 bin TL'ye Excalibur G870 alınır mı?

Hocam vallahi cogu kisi excaliburadan memnun senin basina ne geldi bir anlat istersen ama 1K az odemek için 32 GB RAM ve i7 12. nesili kaybetmek pek iyi durmuyor.

Servis çok kötü bir ekran 1,5 ay da değişti. Isınma hayvan gibi BIOS güncellemesi yok. Ama en büyük sorun ısınma bilgisayarı az önce açtım Technopat'a girdim ve fan açtı bilgisayar.

Servis çok kötü bir ekran 1,5 ay da değişti. Isınma hayvan gibi BIOS güncellemesi yok. Ama en büyük sorun ısınma bilgisayarı az önce açtım Technopat'a girdim ve fan açtı bilgisayar.
Aynı monster sıkıntılarım hocam. 20.3 vardı boşta fan sesi çalışıyordu ya.

Hocam vallahi arkadaslarimda da var klasik laptop sorunlari zaten bunlar arkadaslarima sordugum zaman yillardir kullanıyorlar sıkıntı yok diyorlar ama BIOS güncellemesi olayı sıkıntı.

Hocam vallahi arkadaslarimda da var klasik laptop sorunlari zaten bunlar arkadaslarima sordugum zaman yillardir kullanıyorlar sıkıntı yok diyorlar ama BIOS güncellemesi olayı sıkıntı.

2020'den beri kullanıyorum 1 tane BIOS güncellemesi geldi o da 2021'in başında çıkmış. WhatsApp destek ekibi daha bilgisiz adam bana M.2'nin sadece SATA desteklediği iddia ediyor.

1 hafta once olmasi lazim 20kya RTX3060 HP Victus bulmustum tam alacaktım stoku bitmisti bu sabah kalktim baktim ayni laptop 21kya tekrar satisa girmis

Hem butcemi zorlamaz hem de ozellikleri iyi ne diyosunuz öbür Excalibur butcemi cok asiyordu ama bu tam oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı