26 Kasım'da yine Kara Cuma indirimi olacak mı?

Bence olmayacak. Fiyatları yükseltip düşürecekler her zamanki gibi.
Genele ele almak yanlış olur bence. Her sene inditex indirimlerinden çok karlı çıkıyorum. Beğendiğiniz ürünleri bir yere kaydedin, indirimler geldiği zaman kontrol edin. Girmişse indirime alın. Ben böyle yapıyorum.

Bence olmayacak. Fiyatları yükseltip düşürecekler her zamanki gibi.

Belki bir umut.

Genele ele almak yanlış olur bence. Her sene inditex indirimlerinden çok karlı çıkıyorum. Beğendiğiniz ürünleri bir yere kaydedin, indirimler geldiği zaman kontrol edin. Girmişse indirime alın. Ben böyle yapıyorum.

Ayın 26'sını bekleyeceğim sanırım bu arada konumunuz çok iyiymiş.

@Clint Westwood Türkiye'de Black Friday işinde tek Amazon'a inanırım. Adamlar cidden indirim yapıyorlar çünkü. Karşılaştırabilirsiniz.
Evet buna katılıyorum. İlk mesajımda biraz genelleme yaptım. Black Friday haricinde de Amazon'un yaptığı gerçekten güzel indirimlere denk geldim. Ancak bazı firmalar isim vermeyeyim 🙂 bu Black Friday gibi günlerde nasıl müşterinin cebini boşaltırız hesabı yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı