Bildiğiniz gibi bu ay çok fazla kasım ayı indirimi oldu ama gene de ayın 26'sında gözle görülebilir bir indirim olacak mı?
Genele ele almak yanlış olur bence. Her sene inditex indirimlerinden çok karlı çıkıyorum. Beğendiğiniz ürünleri bir yere kaydedin, indirimler geldiği zaman kontrol edin. Girmişse indirime alın. Ben böyle yapıyorum.Bence olmayacak. Fiyatları yükseltip düşürecekler her zamanki gibi.
@LordxVader hocam gayet doğru söylemiş. İndirim olduğunu düşünen zaten kendisini kandırıyordur.
O kadar düşüyor mu?TR'de Black Friday dışında bana 2.80'e Skittles bulabilir misin?
Bence olmayacak. Fiyatları yükseltip düşürecekler her zamanki gibi.
Genele ele almak yanlış olur bence. Her sene inditex indirimlerinden çok karlı çıkıyorum. Beğendiğiniz ürünleri bir yere kaydedin, indirimler geldiği zaman kontrol edin. Girmişse indirime alın. Ben böyle yapıyorum.
Buyurun.O kadar düşüyor mu?
Evet buna katılıyorum. İlk mesajımda biraz genelleme yaptım. Black Friday haricinde de Amazon'un yaptığı gerçekten güzel indirimlere denk geldim. Ancak bazı firmalar isim vermeyeyim@Clint Westwood Türkiye'de Black Friday işinde tek Amazon'a inanırım. Adamlar cidden indirim yapıyorlar çünkü. Karşılaştırabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.