2600 TL Notebook Önerisi

mksahinn16

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2015
Mesajlar
103
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller. Sistem içerisinde bulunması istenen öncelikli özellik Full HD ekrana sahip olması yani minimum 1600x900 çözünürlük devamında eğer mümkünse GTX ekran kartına sahip olması. Freedos olmaması gerekiyor çünkü kullanacak kişinin konu hakkında bir bilgisi yok, çekiniyor. Bütçe 100 tl esnetilebilir. İlgililere şimdiden teşekkürler. @Murat5038 sizin önerilerinizi özellikle merak ediyorum Murat Hocam.
 
İstediğiniz özelliklerin hepsini bir arada sağlayan laptop için 3500 lirayı gözden çıkarmalısınız. Zaten artık birçok laptop FreeDOS olarak satılmakta. İşletim sistemli olarak satılanlar genelde vatan, teknosa gibi yerlerde var ama orada da fiyatlar şişirilmiş oluyor. GTX diyorsanız şuan alabileceğiniz en iyi tercih Asus x550jx ama işletim sistemi yok ve hd değil. Monster laptoplara bakabilirsiniz. 3200 liraya full HD ve GTX serisi ekran kartları var ama işletim sistemi için extra 250 lira daha istiyorlar. Fiyat 3450 liraya çıkıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı