2600 TL PC toplama

Devlet sürekli ek vergi getiriyor, dolar sürekli artıyor. Düşer mi sen karar ver ve benim tek derdimin arkadaşın parasını en verimli şekilde çöpe atmadan kullanabilmesini istediğimi bil.

Bana sallıyorsunuz gibi geldi. Hatta öyle. Vega 8, 8 GB RAM, ve oyunlarda 1080P Ultra 70 FPS? Öyle olsa niye millet gidip o kadar para versin ki?

Devlet sürekli ek vergi getiriyor, dolar sürekli artıyor. Düşer mi sen karar ver ve benim tek derdimin arkadaşın parasını en verimli şekilde çöpe atmadan kullanabilmesini istediğimi bil.
Kullanabilmesinden bahsediyorsun ama yardımcı olamam diyorsun, tamam. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim.

Kullanabilmesinden bahsediyorsun ama yardımcı olamam diyorsun, tamam. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim.
Kardeşim sadece ekran kartını ikinci el alsa ben ona sistemi dizerim çok rahat. Yine aynı şeyden bahsediyorsun. Ben 2700 TL'ye sıfır bir "adam akıllı" sistem yapamam. Fiyatlardan mı haberin yok bilmiyorum. Ne ekran kartı stoğu var ne fiyatlar ucuz. Ben bu kişiye giderim GT 1030'lu sistem dizerim, sıkıntı olmaz. APU sistem dizerim düşük ayarlarda oyunlarda sürünür. Ne yani gidiyim üstü kapalı bir şekilde paranı çöpe mi at diyeyim herife?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…