2600 TL PC toplama

Kardeşim sadece ekran kartını ikinci el alsa ben ona sistemi dizerim çok rahat. Yine aynı şeyden bahsediyorsun. Ben 2700 TL'ye sıfır bir "adam akıllı" sistem yapamam. Fiyatlardan mı haberin yok bilmiyorum. Ne ekran kartı stoğu var ne fiyatlar ucuz. Ben bu kişiye giderim GT 1030'lu sistem dizerim, sıkıntı olmaz. APU sistem dizerim düşük ayarlarda oyunlarda sürünür. Ne yani gidiyim üstü kapalı bir şekilde paranı çöpe mi at diyeyim herife?
Doğru söylüyorsun.

Bana sallıyorsunuz gibi geldi. Hatta öyle. Vega 8, 8 GB RAM, ve oyunlarda 1080P Ultra 70 FPS? Öyle olsa niye millet gidip o kadar para versin ki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Evet sallıyorum ben bir yalancıyım Allah'ım bilgisayardan anlamayanlar bana ne diyor sen yardım et.

Kardeşim sadece ekran kartını ikinci el alsa ben ona sistemi dizerim çok rahat. Yine aynı şeyden bahsediyorsun. Ben 2700 TL'ye sıfır bir "adam akıllı" sistem yapamam. Fiyatlardan mı haberin yok bilmiyorum. Ne ekran kartı stoğu var ne fiyatlar ucuz. Ben bu kişiye giderim GT 1030'lu sistem dizerim, sıkıntı olmaz. APU sistem dizerim düşük ayarlarda oyunlarda sürünür. Ne yani gidiyim üstü kapalı bir şekilde paranı çöpe mi at diyeyim herife?
Sana zaten git Ultra ayarlarda 75-100 FPS al diyen yok arkadaş daha iyisini alacak durumda değilse hiç mi alma diyorsun şayet oynayacağım dediği oyunlar da CS-GO filan. Şuan bile niye bunu tartıştığımızı anlam veremiyorum.

Sana zaten git Ultra ayarlarda 75-100 FPS al diyen yok arkadaş daha iyisini alacak durumda değilse hiç mi alma diyorsun şayet oynayacağım dediği oyunlar da CS-GO filan. Şuan bile niye bunu tartıştığımızı anlam veremiyorum.
Benim derdim bir kere alsın ileride belki başka oyunlar oynayacak? İşte o zaman o oynayacağı oyunda alacağı sistem sorun yaratmasın istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Evet sallıyorum ben bir yalancıyım Allah'ım bilgisayardan anlamayanlar bana ne diyor sen yardım et.

Birkaç oyunda 70-80 FPS vermesi çoğu oyunda 1080P Ultra 70 FPS vereceği anlamına gelmez.

Birkaç oyunda 70-80 FPS vermesi çoğu oyunda 1080P Ultra 70 FPS vereceği anlamına gelmez.

PUBG Fortnite gibi oyunlardan bahsettim gidiptr read dead redemption 2'de 70 FPS alacağını söylemedim. Bunu akıl etmeniz gerekir. Eğer bilgisayar bilginiz varsa.
Bu maalesef bir APU sistem veya harici ekran kartı olan bir sistem değil :/

Arkadaş ekran kartsız sistem istedi hocam okumadın mı ondan ekran kartsız önerdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı