2600 TL PC toplama

Bizzat kendim APU kullanıyorum ve daha toplayalım 5 ay oldu RAM'ler ve CPU 2. el fakat ekran kartı için fazladan bütçe gerekiyor elbette. Tabii ki ince eleyip sık dokudum haftalarca piyasa araştırması yaptım ve sonunda sorunsuz ve ideal bir sistem topladığımı düşünüyorum.
AMD Ryzen 3 2200G(2.EL)+MSI A320M-A Pro Max +XPG Gammix D10 1x8GB, 1x4GB(2.EL) ve 128gb M2 şeklinde topladım eski bir güç kaynağım 350w ve 1tb HDD'ye sahiptim vardı onun ile yoluma devam ettim GTA V 1080P orta ayarlarda 40-50 arası ve çoğu yeni nesil oyunda düşük ve orta ayarlarda kafi düzeyde oynayabiliyorum.

2600 TL'ye Gaming PC toplayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. GTA 5 ve CS:GO oynayacağım.(Monitör Dahil Değil)
Ryzen 3 3200g ve Ryzen 5 3400g gibi APU bir sistem toplayabilirsin. Daha sonradan para bulup güçlü bir ekran kartı takman için ideal. Hem geleceğe yatırım olur hem de günü kurtarırsın. Csgo'da da E-sporcu ayarlarında (1024*768 çözünürlük ve düşük ayarlarda) 200 fps alabilirsin

ben bir yalancıyım
Aynen böylesin. Videoda hiç bir oyun ultra ayarlarda değil, shadow quality, effect quality gibi ayarlar hep Low. Videodaki sistemde Dual Channel 2*8GB 3466MHz RAM var. Senin önerdiğin sistemde Single Channel 8GB 3000 MHz var. Zaten 2GB ekran kartı kullanıyor, 6GB ile doğru düzgün oyun oynayamazsin.

Al bak, bakalım Apu sistemde Single Channel kullanınca neler oluyor. İnsanları yanlış yönlendirme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldığı FPS'ler yarı yarıya düşük.

Konu sahibi kardeşim, sen bu @Aral Kılıç'in sözlerini dikkate alma.

Aynen böylesin. Videoda hiçbir oyun Ultra ayarlarda değil, shadow quality, effect quality gibi ayarlar hep Low. Videodaki sistemde Dual Channel 2*8 GB 3466MHz RAM var. Senin önerdiğin sistemde Single Channel 8 GB 3000 MHz var. Zaten 2 GB ekran kartı kullanıyor, 6 GB ile doğru düzgün oyun oynayamazsin.

Al bak, bakalım APU sistemde Single Channel kullanınca neler oluyor. İnsanları yanlış yönlendirme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldığı FPS'ler yarı yarıya düşük.

Konu sahibi kardeşim, sen bu @Aral Kılıç'in sözlerini dikkate alma.

Arkadaş 300TL daha ekleyip 8 GB RAM alamaz mı? Bazı oyunlar Ultra ayarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı