2600 TL PC toplama

Yok ben ekran kartı veya işlemci Update yapmayacağım derseniz APU sistemden daha iyi bir sistem:
2015'e kadar çıkann oyunları oynatır. 2016'dan sonra işlemci darboğaz yapar veya drop yaşarsınız. Şöyle bırakayım linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-16-gb-ram-oyuncu-bilgisayari-817624038/detay
Ben sürekli link bırakıyorum ama, hep açıklama yapamam umarım PC'den anlıyorsunuzdur diye umuyorum. RX 570 i5 4. nesil. 8 1600 MH RAM.
.
12 RAM RX 470, RX 570 ile ayndır, 500 HDD.
Bu Kasa'da yüksek performanslı işlemcilere upgrade yapman için, Ryzen 5, Ryzen 7 vb.
Bu arada belirtiyim, rastgele PC seçipte linkini atmıyorum hem geleceğe yönelik hem De'de uzun süre kullanım olan veya bu fiyata en iyisini bulmaya çalışıyorum. "Bu kasa niye berbat, bu kasa niye bundan daha iyi" demeyin diye açıklama yapayım dedim.
Bu fiyata en iyi PC'yi buldum desem yalan olmaz. 2x8 16 RAM 500 HDD 240 SSD i7 3. nesil RX 480.
Bu PC ile de 2020 oyunlarını 1080P High oynayabilirsin. Bu kasayı almanı tavsiye ederim 2. el riskine girip satın alın. Pek bir şey olacağını sanmıyorum. Masaüstü donanımı kolay kolay bozulmaz.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Evet sallıyorum ben bir yalancıyım Allah'ım bilgisayardan anlamayanlar bana ne diyor sen yardım et.

Evet kesinlikle Ultra'da değil mi? Veri Low'da 70. :D ben bilgisayardan anlamıyorum da sen mi anlıyorsun? Neyse konu meşgul oldu kapatalım.

2600 TL'ye Gaming PC toplayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. GTA 5 ve CS:GO oynayacağım.(Monitör Dahil Değil)
Bu fiyata sıfır olarak en iyisi
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Sistemde herhangi bir darboğaz yok RX 560 1050 1050 Ti seviyesinde hemen hemen GTA 5'i medium High ayarlarda akıcı şekilde oynarsiniz ileride 8 GB RAM daha alip Dual Channel yaptiginizda tadindan yenmez.

Bu fiyata sıfır olarak en iyisi
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Sistemde herhangi bir darboğaz yok RX 560 1050 1050 Ti seviyesinde hemen hemen GTA 5'i medium High ayarlarda akıcı şekilde oynarsiniz ileride 8 GB RAM daha alip Dual Channel yaptiginizda tadindan yenmez.
PSU kılıklı C4 ve Allah'ın unuttuğu bir SSD markası. Almasın arkadaş, Biostar ekran kartı başlı başına meçhul.

@gleran bu fiyata sıfır sistem alınmaz, sıfır sistem alınırsa MSI beklenmez. Ben ikinci el öneririm arkadaşa kendi çevresinde baksın Letgo ile test edip alsın. Sıfır alacaksa da senin attığın sistemi almasın, PSU patlar elinde kalır.

PSU degistirebiliyor aşağidan.
Sistemin stoklari bitmiş stoga geldiginde degistirmeler yapip bakabilirsiniz.

Tekrar selam arkadaşlar. Ben sadece ekran kartı ikinci el olan bir sistem toplamaya çalıştım sizce nasıl?
AMD Ryzen 3 1200 12nm
MSI B450M-A Pro
Corsair Vengeance 8 GB 3000 Mhz
High Power 500W 80+ Bronze
Zalman N3
Kingston 240 GB A400
Geriye 500-550 TL gibi bir para kalacak. Mining yapılmamış bir RX 470/570 bulmaya çalış. Çok önermem ama performanstan %35 feragat edip mining riski pek taşımayan GTX 1050 Ti veya GTX 1050 alabilirsin. Bu arada sistemden kısabilmen mümkün. Örnek verecek olursam dış kasayı Dark Senteniel ile değiştirebilirsin veya Arctic P12 almak şartıyla Aerocool Tomahawk A1 alabilirsin 30 TL cebe kalır.
SSD olarak Sandisk 240 GB SSD Plus alınabilir 25 TL cebe kalır.
Hiç tavsiye etmem ama PSU'dan kısabilirsin. Aerocool 400W VX Plus alabilirsin ama şu dediklerimi bilmen gerekiyor. RX 470 kullandığını varsayarsak sistem sanırım 270W falan harcıyor. Yani bu PSU ile sistemi beslemen mümkün ama çok ileriye dönük olmaz bunu unutma 70 TL cebe kalır.
Anakart kısılabilir ama pek tavsiye etmem. MSI A320M-A Pro olabilir fakat PSU'da olduğu gibi pek ileriye dönük olmaz. Yani 3 yıl sonra R5 3600'e geçsen A320M yetersiz kalabilir. Zaten bu düşürmeleri çok zor durumda kalırsan yap.
Başka kısabiliceğin yer yok. Tavsiyem hiç kısmadan dediğim sistemi topla ve ilerleyen zamanlar eline para geçtik sıra güncelle. Mesela RAM'ı, mesela depolama alanını, mesela işlemciyi falan. PSU, Kasa, Anakart ileriye dönük.
@Hurry

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı