.
Evet sallıyorum ben bir yalancıyım Allah'ım bilgisayardan anlamayanlar bana ne diyor sen yardım et.
3400G den bahseden kim? RX 480'i'li PC'yi diyorum.. Çok fazla link koymuşum kusura bakmayın. Biraz ayrıntılı okumayı öğrenmeni tavsiye ederim dostum.Evet kesinlikle Ultra'da değil mi? Veri Low'da 70.ben bilgisayardan anlamıyorum da sen mi anlıyorsun? Neyse konu meşgul oldu kapatalım.
Bu fiyata sıfır olarak en iyisi2600 TL'ye Gaming PC toplayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. GTA 5 ve CS:GO oynayacağım.(Monitör Dahil Değil)
PSU kılıklı C4 ve Allah'ın unuttuğu bir SSD markası. Almasın arkadaş, Biostar ekran kartı başlı başına meçhul.Bu fiyata sıfır olarak en iyisi
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Sistemde herhangi bir darboğaz yok RX 560 1050 1050 Ti seviyesinde hemen hemen GTA 5'i medium High ayarlarda akıcı şekilde oynarsiniz ileride 8 GB RAM daha alip Dual Channel yaptiginizda tadindan yenmez.
Bu fiyata msi beklenmez o kadar kalitesiz de değil sonuç olarak en iyisi en yuksek fps vereni bu.PSU kılıklı C4 ve Allah'ın unuttuğu bir SSD markası. Almasın arkadaş, Biostar ekran kartı başlı başına meçhul.
@gleran bu fiyata sıfır sistem alınmaz, sıfır sistem alınırsa MSI beklenmez. Ben ikinci el öneririm arkadaşa kendi çevresinde baksın Letgo ile test edip alsın. Sıfır alacaksa da senin attığın sistemi almasın, PSU patlar elinde kalır.