2600 TL'ye Notebook Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Ezel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4B
O fiyata çıkılıyorsa Full Hd panelin aşağısını al demem, diyemem. Gönlüm el vermez , onu geçtim benim vicdanım rahat etmez. Full HD diye gt820m ekran kartı olmasınada mantığım küfreder. Dediğim linkte ki acer ürünü araştırın ayrıca fırın istemiyorsanız dizüstü bilgisayarda amd'den uzak durun
 
Gerçekten Toshiba hiç önermiyorum. Çoğu Ürünün çok fazla Isınma sorunu oluyor,kullanan arkadaşım var kışın camı açıp montla oturuyor pc ısınıp kapanmaması için :). Ayrıca, ne kadar doğru bilemiyorum,bazı ürünleri ısınma sorunu olmasın diye underclock yapıp sattıklarını okumuştum.Kısacası yazık olur o paraya.
 
vallaha söz geçiremiyorum bizimkilere çevresindekilerdende duymuşlar illaha toshıba diyorlar...biraz ikna etmeye çalıştım asus'a da onay veerdiler oh be :D
 
Cidden söylüyorum çok acayip milletiz. Birşeyi almadan önce araştırma olayımız yok. Ben asus g75vx'i almak için okumadigim forum kalmadı. 6 ay araştırdım öyle aldım. Çevremdekiler 4 bin lira verdiğimi öğrenince Baya dalga geçtiler ama onlar ansys programını açmak için uğraşırken ben hesaplamaları, simulasyonları bir gün içerisinde çıkartıyordum. Dostum Asus toshiba'ya göre kat kat iyidir şimdiden hayırlı olsun . Cihazın modeline karar verebildin mi?
 
Underclock dediğimiz olay o ve işlemci Hızı ne kadar az,ısınma o kadar az. Dediğim gibi sadece okudum gerçekliğini garantileyemem ama Toshiba mı asus mu derseniz kesinlikle asus derim.Bende yakında g771 alıcam kısmetse vatandan veya pcdepodan.tam da bahsettiğin ansys, catia,solid ve yeni nesil oyunlar için :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı