2600x ve 2060 Sistem için Güç Kaynağı Tavsiyesi

Ne yönde bi güvensizlik olduğunu açar mısın? Aksine en iyi güç kaynağı üreticilerinden biridir.

Forumda 1 2 yerde görmüştüm yüksek ihtimalle bilinçsiz yorumlar, araştırdım sizin dediğiniz gibi FSP en iyi üreticilerden.

Bir sorum daha olacak bronze yeterli olur mu yoksa uzun vadede gold olan bir güç kaynağı mı seçmek daha mantıklı olur?

Forumda 1 2 yerde görmüştüm yüksek ihtimalle bilinçsiz yorumlar, araştırdım sizin dediğiniz gibi FSP en iyi üreticilerden.

Bir sorum daha olacak bronze yeterli olur mu yoksa uzun vadede gold olan bir güç kaynağı mı seçmek daha mantıklı olur?
Tabii ki imkan varsa gold her zaman iyidir ama bronze da yarı yolda bırakmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

FSP PSU'ların genel sorunu ses ve verdiği değere yakın olan bir sistemi çalıştırmaması. Arkadaş Mini ITX build için FSP Dagger 500W almıştı. Toplam güç tüketimi 394W olmasına rağmen sistemi açmadı. Sonrasında 450W bir PSU ile değiştirdi ve şu an kullanıyor sistemi.

FSP PSU'ların genel sorunu ses ve verdiği değere yakın olan bir sistemi çalıştırmaması. Arkadaş Mini ITX build için FSP Dagger 500W almıştı. Toplam güç tüketimi 394W olmasına rağmen sistemi açmadı. Sonrasında 450W bir PSU ile değiştirdi ve şu an kullanıyor sistemi.
Modelle alakalı bi sorun olabilir. Yakın tarihte arkadaş için topladığım sistemde fsp hydro 600 kullandık. Bilgisayarı açtığımızda fan ışıklarını görene kadar çalışmıyor sandık :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı