260TL'ye AOC GK500 almak

Outemu diyerek ucuz klavyelerde bulunuyor diye kötülemeyin lütfen. Outemu gayet iyi bir switch üreticisidir, kişisel yapılan mekanik klavyelerde yaygınca kullanılır. Ucuz mekanik klavyelerde görülüyor olmasının sebebi düşük kalitede üretilen ürünlerin ucuz firmalar tarafından alınıp satılmasıdır.
600TL'ye zorlarsaniz Cin yili indirimlerinde Cherry MX klavye alabiliyorsunuz yurt disindan. 500TL civari Gateron ve Kailh switchler var. 600TL'ye Outemu switchli klavye almak hic mantikli degil bence.

600TL'ye zorlarsaniz Cin yili indirimlerinde Cherry MX klavye alabiliyorsunuz yurt disindan. 500TL civari Gateron ve Kailh switchler var. 600TL'ye Outemu switchli klavye almak hic mantikli degil bence.
Tamamen tercih meselesi, cherry en iyi switchleri yapmıyor sonuçta. Daha ağır hisli bir kırmızı switch isteyen kesinlikle outemu seçebilir. Konuyu daha da kirletmeye gerek yok, sadece çoğu outemu switchin kötü olmadığını belirtmek istedim.

Tamamen tercih meselesi, cherry en iyi switchleri yapmıyor sonuçta. Daha ağır hisli bir kırmızı switch isteyen kesinlikle outemu seçebilir. Konuyu daha da kirletmeye gerek yok, sadece çoğu outemu switchin kötü olmadığını belirtmek istedim.
Outemu Red switch kullanan birisi olarak gercekten kotu olduklarini dusunuyorum. Internet kafelerde Cherry mx red ve black switch kullandiktan sonra eve gelince klavyeyi cope atasim geliyordu. Bence belirttiginiz kadar guzel degil ve 600TL fiyatina kesinlikle degmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı