27" 144 Hz üstü 2K monitör önerisi

• Konuyu başlatan dyln
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3.041
Samsunga güven diyorum ve arkadaşın önerdiğinin bir üst modelini öneriyorum her şekilde ayarlanabiliyor.
Oyuncuysan (FPS vb.) VA alamanı tavsiye ederim eğer film izliyeceğim, montaj yapacağım falan diyorsan IPS öneririm demin attığım VA. IPS istiyorum diyorsan yaz.

abi ben de biraz kararsızım bu konuda. içimden IPS geçiyor, diğer panellere göre daha üstün sanıyorum renk konusunda. ilk attığım LGnin de diğer IPSlere göre tepki hızı çok daha iyi.

senin attığın samsung fena değilmiş, ergonomik olarak @onurkral14 ın attığından daha iyi.
vidyo montaj falan yapmıyorum, kod yazıyorum. bu yüzden parlamaması ve gözü yormaması önemli benim için.
bi de genelde fps oynuyorum fakat öyle bi competetiveliğim yok o yüzden 144hz kafi.

abi ben de biraz kararsızım bu konuda. içimden IPS geçiyor, diğer panellere göre daha üstün sanıyorum renk konusunda. ilk attığım LGnin de diğer IPSlere göre tepki hızı çok daha iyi.

senin attığın samsung fena değilmiş, ergonomik olarak @onurkral14 ın attığından daha iyi.
vidyo montaj falan yapmıyorum, kod yazıyorum. bu yüzden parlamaması ve gözü yormaması önemli benim için.
bi de genelde fps oynuyorum fakat öyle bi competetiveliğim yok o yüzden 144hz kafi.
Buyur

Özellikler konusunda güzel ama hiç aoc kullanmadım ama kaliteli monitörlerinin olduğunu biliyorum. Ben demin attığım samsungun çok güzel bir monitör olduğunu söyleyebilirim. Onu da bir değerlendir. Bir de msi monitörlere bakmanı tavsiye ederim.
Samsung için hb iade olan ürünleri gönderiyormuş bu şekilde bir yorum okudum yoksa 2750 iken alacaktım. Bu kuşku düşürdü içime. Amazona güveniyorum sorun oldumu 30 gün iade hakkı veriyor. Aslında 2k ips istiyorum. Şu bilgiyide vereyim Rtx 2080 ekran kartım var belki farklı bir marka model yada tavsiyede bulunabilirsin.

Samsung için hb iade olan ürünleri gönderiyormuş bu şekilde bir yorum okudum yoksa 2750 iken alacaktım. Bu kuşku düşürdü içime. Amazona güveniyorum sorun oldumu 30 gün iade hakkı veriyor. Aslında 2k ips istiyorum. Şu bilgiyide vereyim Rtx 2080 ekran kartım var belki farklı bir marka model yada tavsiyede bulunabilirsin.
Bütçen ne kadardı dostum?

Buyur

Buna bakmıştım bayağı güzel gözüküyor.
Fun fact:
Ben bunu alıp iptal etmiştim biraz daha araşırayım diye :D

Max 2500 3000 arası ama kendimi Lg 27GL850-B bakarken buldum.

o monitörün baya güzel yorumları var ya.
özellikle şu abi baya net testler yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

o monitörün baya güzel yorumları var ya.
özellikle şu abi baya net testler yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel de dostum 4200 iyi para o kadar çıkmayı düşünmüyorum. Bütçeyi ciddi aşıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı