27" 144 Hz üstü 2K monitör önerisi

• Konuyu başlatan dyln
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3.040
Güzel de dostum 4200 iyi para o kadar çıkmayı düşünmüyorum. Bütçeyi ciddi aşıyor.
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...mi-display-g-sync-qhd-monitor-p-hbv00000q9oy3 bu nasıl sence
abiiii çok acayip bişey oldu
bunu dün hepsi buradadan 3200e alıp çok acele karar verdim diye iptal etmiştim, o sırada itopyada 3400 civarıydı.

iki saat önce başlayan bir indirimle itopyada 2799 lira oldu direk aldım :D :D

Son düzenleme:
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...mi-display-g-sync-qhd-monitor-p-hbv00000q9oy3 bu nasıl sence
bunu dün hepsi buradadan 3200e alıp çok acele karar verdim diye iptal etmiştim, o sırada itopyada 3400 civarıydı.

Fiyat güzelmiş aslında ips olsa süper olurmuş.

Bu İtopya'da çok sıkıntı yaşayan var dükkan dibimde koronadan dolayı açmıyorlar açsalar direkt alacağım bir de taksit yok çok fazla vade farkı koyuyorlar. AOC'da güzel aslında arada 200 lira oynuyor.

Vermişlermi kargoya?

Son düzenleme:
Fiyat güzelmiş aslında ips olsa süper olurmuş.

Bu İtopya'da çok sıkıntı yaşayan var dükkan dibimde koronadan dolayı açmıyorlar açsalar direkt alacağım bir de taksit yok çok fazla vade farkı koyuyorlar. AOC'da güzel aslında arada 200 lira oynuyor.

Vermişlermi kargoya?
valla itopyadan ilk alışverişim, öyle bi indirimi görünce birazcık üstüne koyup üçe böldürdüm.
daha vermediler tabiki :D
coronadan dolayı nispeten küçük işletmelerde böyle şeyler olabilir ya çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. açık olsa ben de gidip alcaktım.
sence ne zaman gelir ? :D

Kullandığım monitorü tavsiye ederim. Fakat ayakları çok büyük. Duvar askı aparatı ile kullanıyorum.

N
Kullandığım monitorü tavsiye ederim. Fakat ayakları çok büyük. Duvar askı aparatı ile kullanıyorum.
Ne kullanıyorsun?
Valla İtopya'dan ilk alışverişim, öyle bir indirimi görünce birazcık üstüne koyup üçe böldürdüm.
Daha vermediler tabii ki :D
Coronadan dolayı nispeten küçük işletmelerde böyle şeyler olabilir ya çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Açık olsa ben de gidip alacaktım.
Sence ne zaman gelir? :D.

Pazartesi gelir muhtemelen ama bugün verirlerse gelir vermezlerse pazartesine kalırsa muhtemelen haftya çarşamba ya da perşembe gelir. Bende İncehesap indirmini mi beklesem diye düşünüyorm bu Gaming gecesi yapıyorlar cumadan cumaya kararsızım.

Işık sızması az miktarda var. Ghosting de rahatsız etmeyecek derecede az. PS4'de sorun yaşamıyorum. PC'de wot oynarken de rahatsız etmiyor. Tek sıkıntısı ayakları ile kullanacaksan çok yer kaplıyor olması.

MSI OPTIX 27" MAG272QP monitör dün elime ulaştı arkadaşlar. beklediğimden çok daha iyi. renkleri gerçekten şaşırttı ve 165 hz farklı bi dünya gerçekten.
ghosting az da olsa var ama özellikle bakılırsa yani.
sabit standlı ve vesasız monitörden geçince ergonomisi ayarlanabilen monitör büyü bi lütuf bi geliyo :D

harbiden 27" 2k 144+hz ideal bir oranmış :)

MSI OPTIX 27" MAG272QP monitör dün elime ulaştı arkadaşlar. beklediğimden çok daha iyi. renkleri gerçekten şaşırttı ve 165 hz farklı bi dünya gerçekten.
ghosting az da olsa var ama özellikle bakılırsa yani.
sabit standlı ve vesasız monitörden geçince ergonomisi ayarlanabilen monitör büyü bi lütuf bi geliyo :D

harbiden 27" 2k 144+hz ideal bir oranmış :)
Hayırlı olsun ekran kartın amd miydi nvidia mı?
Nvidia ise gsync açabildin mi freesync de onu soracaktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı