27 inç 1080p monitör alınır mı?

27 istememin sebebi yattigim yerden oynamak istemem. Yoksa 25 inc olanini alirim tabii. 2 monitorude yan yana koysam yataktan oynayacagimda 27'ye bakarim masadaykende 24 uzerinden bakarim. Ayrica film vs icinde rahatlik olur 27.

8 k ya çıkamaz mısınız? Hem IPS panel hem 270 Hz.

Alabilirsem agustos ayinda alacagim maas yatinca o zamana fiyat degismezse bunu dusunebilirim.
Ama aklim hala buyuk ekranda kaldi yattigim yerden oynayabilmeyi isterim. Ekran karti yukseltmesi icin konu acmistim 3070 veya 3070 Ti alabilirim belki. Eger bütçem yeterse onu alabilirsem 2K 27 uyumlu olur mu?
Oyle olacaksa 2K 27 almam daha mantikli olur degil mi?

27 istememin sebebi yattigim yerden oynamak istemem. Yoksa 25 inc olanini alirim tabii. 2 monitorude yan yana koysam yataktan oynayacagimda 27'ye bakarim masadaykende 24 uzerinden bakarim. Ayrica film vs icinde rahatlik olur 27.

Alabilirsem agustos ayinda alacagim maas yatinca o zamana fiyat degismezse bunu dusunebilirim.
Ama aklim hala buyuk ekranda kaldi yattigim yerden oynayabilmeyi isterim. Ekran karti yukseltmesi icin konu acmistim 3070 veya 3070 Ti alabilirim belki. Eger bütçem yeterse onu alabilirsem 2K 27 uyumlu olur mu?
Oyle olacaksa 2K 27 almam daha mantikli olur degil mi?
Kesinlikle 2K 27' daha mantıklı olur.

Kesinlikle 2K 27' daha mantıklı olur.

O zaman ekran kartını da yukseltmem lazim. Onu yukselttim diye islemciyide yukseltmem lazim mi? 3070 Ti 2K high ayarlar icin yeterli mi? Yeterli olursa 5500 besler mi? Onerileriniz nedir? Tahmini kafada ayirdigim bütçe 12K monitor alinca (Samsung G5 buldum) geriye 6K kalıyor ekran kartimi satarsam 6K ustune ekleyip ne alabilirim? Ne onerirsiniz?

O zaman ekran kartını da yukseltmem lazim. Onu yukselttim diye islemciyide yukseltmem lazim mi? 3070 Ti 2K high ayarlar icin yeterli mi? Yeterli olursa 5500 besler mi? Onerileriniz nedir? Tahmini kafada ayirdigim bütçe 12K monitor alinca (Samsung G5 buldum) geriye 6K kalıyor ekran kartimi satarsam 6K ustune ekleyip ne alabilirim? Ne onerirsiniz?
G5 modelı iyi değil sıkıntılı bir model. Samsung Odyssey G6 bakabilirsiniz hem 10K civarında, 2K çözünürlüklü 240Hz 27 inç.

Onu alirsam ekran karti icin bütçe yetersiz kalıyor. Bir yerden kismam lazim onu da boyuttan kisayim. 2K 24 inc monitor var mi?

240Hz şart mı hocam peki?
Şart değilse AOC Q24G2A modeline bakabilirsiniz.

Ortada çelişkili bir durum var.

1080p 27" alınmaz diyen ezbere konuşuyor ve bir durumu gözardı ediyor. Yattığın yerden oynayacağını söylüyorsan bir sorun olmaz. Ben de öyle bir monitör sahibiyim. Öte yandan CS oynadığını da söylemişsin. Öyle bir oyunda veya yakın bakmanı gerektirecek bir durumda rahatsız edecektir elbette. 1080p 24" ekrandan geçtiğimde o farkı gözlemledim. Yakın bakıyorsan kötü. Uzak bakıyorsan sorun yok. Her ihtimale karşın 1440p al desem ekran kartın yetersiz.

Ya böyle olduğu gibi kalsın yada 1440p 27" ekranla beraber ekran kartı da lazım.
Ekran kartı ne alaka hocam desteklemiyor mu arkadaşın hdmi sürümü vs soruyorum sadece anlamadım da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı