2700 Liraya GTA V için notebook tavsiyesi

Batın Karamer'in önerdiği notebooku öneriyorum ben de, bu fiyata alabileceğiniz en iyisi bu. Ayrıca "Ultra"da açabilmeniz için en az GTX 970M'li modellere bakmanız gerek, GTX 970M'le bile Ultrada 60 FPS oynanmıyor. (Ultradan kastım, "Advanced Graphics" kapalı ve MSAA ayarı devre dışı)
 
Laptoplarda bulunan ekran kartları masaüstü ekran kartlarının performansını vermez. Hatta bu performansa en çok yaklaşan GTX 980M bile %80 oranında performans vermektedir. Eğer ultrada oynamak istiyorsanız alacağınız laptop 6bin tlden başlar. Önerdiğiniz laptopta bulunan ekran kartının tahminimce 25-30 fps arası en düşük ayarlarda çalıştıracaktır.
 
@technopol ben cfk-gamer arkadaşın önerdiği sitem hakkında konuştum abra hakkında değil. Eğer doğru bir seçim yapmak istiyorsa özellikle dediğime bakarak o bilgisayarı bırakıp abraya yönelmesi gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı