2700 TL Sistem Tavsiyesi

KavaNNoz4Life

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
2700 lirayı geçmeyecek, ancak oyunları yüksek grafik ayarlarında açabilen bir bilgisayar toplamak istiyorum. Hiç bir şey bilmediğimden sizlere soruyorum ne almalıyım, ne yapmamalıyım diye. Kendi kafama göre hareket etmeden önce size sormak istedim.

Ekran kartı olarak şu ikisinden birini düşünüyorum bunlara göre diğer parçaları seçerseniz sevinirim.

• Sapphire R9 270 VAPOR-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
  • Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Bu iki ekran kartı arasında performans farkı var mıdır? Varsa ne kadardır? Hangisi daha iyi olur? R9 280x performansında ancak daha ucuz ekran kartı var mıdır? Siz bilirsiniz diye size bırakıyorum. İyi forumlar.

Daha iyisi toplanabilir buyrun bu daha iyi olacaktır.

2744.png

Hangisi daha iyi performans sağlar ? Bakın bu bilgisayarı bir kaç yıl boyunca kullanmayı planlıyorum. 1 yıl kullandıktan sonra performans düşüklüğü vs olmasını istemiyorum. Emin değilim yani hangisini alıcağımdan. Ben gtx 970 den yanayım. Sizce 970 sapphire r9 280x vapor-x tri-x ten daha mı iyidir ? Bilemedim hangisini alacağımı. Bu arada arkadaşla tartışmaya girdik kendisi sapphire daha iyidir dedi. Ben ise yüksek seviye ekran kartlarında nvidia daha iyidir vs dedim. Sizce hangisi daha iyi ?

Bu sistem ile daha iyi performans alırsınız.
Eki Görüntüle 100977
Vay arkadaş ya sana helal olsun gtx970 2 GB ve 128 bit olanı 900 lira kadar ama sen gtx970 4 GB 256 bit olanı 1000 milyara bulmuş'sun ama markasını nasıl onun acaba galaxy diye ondanmı ucuz gerçi ben vatan dan bakıyom hep vatanda kazık neyse helal sana. sistemi iyi toplmamışşın.

Burdan buyrun.

Dosya Ekleri

• 2700 TL [EKSEN].png
    2700 TL [EKSEN].png
    21,6 KB · Görüntüleme: 275
  • 2700 TL [İNVENTUS].png
    2700 TL [İNVENTUS].png
    70 KB · Görüntüleme: 256
Vay arkadaş ya sana helal olsun gtx970 2 GB ve 128 bit olanı 900 lira kadar ama sen gtx970 4 GB 256 bit olanı 1000 milyara bulmuş'sun ama markasını nasıl onun acaba galaxy diye ondanmı ucuz gerçi ben vatan dan bakıyom hep vatanda kazık neyse helal sana. sistemi iyi toplmamışşın.

GALAX çok iyi bir firmadır. Sıra olarak kendimce,
1.MSI
2.ASUS
3.EVGA,GALAX ve GIGABYTE gelir.
Kendimce dedim. Dikkat edin. Yazım hatası da var yorumunuzda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı