M
MertSafaOzdeMr
Ziyaretçi
Neden R9 290X varken daha düşük alsın? İşlemci o kadar önemli değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
2800TL'ye FX6300 yatir fakat ileriye donuk olmaz. Ekran kartina yatirdim diyorsun da diger parcalari havadan mi verecekler? Bunlari aldin bunlar hediye mi diyecekler? Biz de biliyoruz 2800TL butceye 5 parca esya secip bu cok iyi demeyi. Kasa'ya 480TL bayildigina gore daha yorum yapmayayim.Neden R9 290X varken daha düşük alsın işlemci o kadar önemli değil.
Yav daha ne olsun Ram koyduk Anakartı koyduk sen çok biliyorsan bir bak bakalım 4770K ve FX6300 arasında 5-10 FPS Anca oynuyor daha fazla ayar yükseltmek varken neden yani neden neden neden ? Neden daha aza tamah edesin ?
Bak bak koymuş muyum ? Baksana bir yav! FX 8350 Olsun İ5 4440 Olsun İ5 4670K olsun boşa yatırım yapmayın! Ben de 7 sene Core 2 Duo kullandım 4.Seneden sonra hiç memnun olmadım açıkçası bakımlarını da yaptığım halde FX 6300 Yeter 5-6 Sene götürür. İ5 4440 Aldık kuzenime kara kara düşünüyoruz FX 8320 Alsaydık keşke diye neden ? Çünkü 6 Sene sonra O.C Yapma imkanımız olmayacak Ha! İ5 4670K Koyarsak çıtım bile çıkmaz neden işlemcinin dara düştüğü durumda abanırsın 500 Mhz 1 Ghz rahatlar. FX 6300 6 Sene sonra o kadar iyi olmayacak belki ama overclock ile işlemciyi o günün şartlarına uygun hale getirebileceğiz.
Render yapacak olsa Render derdi! Uydurmasyon yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.