2700TL'ye Tam Takım Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FX 6300 gayet güzel bir işlemci. İlerde darboğaz olacağını zannetmiyorum ama illa ben aklımdaki işlemciyi alayım diyorsanız karar sizin.

FX6300 AMD Sistem Kuranların daha çok tercih ettiği işlemci olduğu için önerdim.

O.C yapmak isterim dersen gigabyte'tan uzak dur derim biosu çok karışık 6 ay oldu hala daha işlemciye voltaj vermeyi başaramadım.

FX 6300 gayet güzel bir işlemci. İlerde darboğaz olacağını zannetmiyorum ama illa ben aklımdaki işlemciyi alayım diyorsanız karar sizin.

FX6300 AMD Sistem Kuranların daha çok tercih ettiği işlemci olduğu için önerdim.

Hocam bana kesin birşey söylemen gerek.

O.C yapmak isterim dersen gigabyte'tan uzak dur derim biosu çok karışık 6 ay oldu hala daha işlemciye voltaj vermeyi başaramadım.

Overclock yapacağımı pek sanmıyorum. Asus tercih ettim, teşekkür ederim.

Bana göre darboğaz yapmaz. Eğer benim cevabım ile tatmin olmadıysanız arkadaşlardan da darboğaz ile ilgili yorumları bekleyebilirsiniz.

Hepinize teşekkür ederim, sizin onayınız ile Amd FX 6300 ve Asus GTX 770 alıyorum.

Sisteminiz bu alacaklarınız ile inanın bana çok daha iyi performans sergileyecektir.Sistemi toplayınca resimleri bekleriz :)

Kesinlikle sizlerle paylaşacağım hocam. Ama bi konu ile karşılaştım BF4 single'da sorun olmadığını fakat BF4 multi'de darboğaz olduğunu dile getirmiş? :confused:

FX 8350 İşlemci İçin 2.000 TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

2500 TL'ye Monitör Ve İşlemci Soğutucusu Dahil Oyun Sistemi Tavsiyesi

ASUS GTX760 mı ASUS R9 270X mi?

Bu kadar konu açıp hala bir karara varamıyorsanız üzgünüm ki bunda art niyet aramak zorunda kalacağım. Zamanın en değerli olduğu şu dönemde, açıp okumak gibi gayet net bir yol varken, hazır bilgi alışkanlığıyla bir çok insanın hayatından çok değerli zamanlar çaldınız.

Bunu yapmaya hakkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı