2700TL'ye Sistem Tavsiyesi

Adamın 2800TL'lik bütçesini bitirdikten sonra, "kardeş 250TL'ye şu SSD'yi al, 100TL'ye şu soğutucuyu al, tamamdır." gibi ithamlarda bulunacağınızı adım gibi biliyorum, ayrıca konuyu tartışmaya götürmeye çalışıyorum bunun da farkındayım. Arkadaşın daha sonradan üzülmemesini istiyorum çünkü, parasının hakkını vermesini istiyorum. Seçtiğin SSD'yi bile doğru düzgün seçmemişsin ki. Okuma yazma hızları çok yüksek, hemen seçmeliyim tribi burada da karşımıza çıkıyor.

Her neyse, konuyu uzatmıyorum. Parmaklarıma yazık oluyor çünkü. Moderatörler inceleyip gerekli cezayı verebilir şahsıma, hiç sıkıntı etmem. Amacım doğru yolu göstermek ve bu yolda kaç adet ceza yersem yiyeyim, devam ederim. Alıcıya kalmış bir durum, kolay gelsin.

Arkadaşlar siz baya kaptırmışsınız neyse. Son sorum şu: Asus GTX770 vs. PowerColor R9 290 PCS+ 'dan hangisini seçmeliyim? Asus'un özellikleri daha yüksek. PowerColor'un 512Bit'i bana ne gibi öncelik sağlar ve hangisini almayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oy oy! Yarım saattir R9 290X diyorum herif geldi bana ekran kartı nerede diyor ya! Kardeş ben konudan çekiliyorum. Ceza varsa verin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı