2700X mi i5 8600k mı ?

Eğer Ryzen'in 3. nesili çıkana kadar beklemeyecekseniz her türlü 2700X. Fakat Ryzen'in yeni nesili çıkınca Intel de 9. nesille bizi şaşırtabilir bunu da unutmamak lazım :D

2700X'li sistemi tavsiye ederim. Bu yeni nesili bekle diyenleri anlamıyorum. RTX için de ayni seyi dediler fakat GTX ibareli ekran kartları daha da ucuzladı mı yoksa benim mi haberim yok?

2700X'li sistemi tavsiye ederim. Bu yeni nesili bekle diyenleri anlamıyorum. RTX için de ayni seyi dediler fakat GTX ibareli ekran kartları daha da ucuzladı mı yoksa benim mi haberim yok?
Nvidia tekeli eline aldı piyada serbestçe at koşturuyor hocam. Fiyatlarda pek bir iniş olmadı yine aynı şekil devam ediyor.

i5 8400 kullanıyorum o bile canavar gibi işlemci, 8600k yı sen düşün. Ama ben olsam 9600k yı beklerdim, yeni her zaman iyidir. Ryzen hiç kullanmadım o yüzden o kötüdür diyemem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı