2750 TL'ye notebook önerisi

karayer

Hectopat
Daha fazla  
Toshiba l70-b-151 laptop düşünüyorum. Sizce nasıldır? Ssusun x550 serisinin 12GB'lik RAM'lisini gördüm ama harddiski epey düşük onu söylemeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
maksimum çıkabileceğim ücrettir bu 2800 olur maksimum daha fazlasını söylemeyin bana ki monsterlar freedos ben freedos istemem.

maksimum çıkabileceğim ücrettir bu 2800 olur maksimum daha fazlasını söylemeyin bana ki monsterlar freedos ben freedos istemem.
Aslında FreeDos daha iyidir çünkü laptop alırken işletim sistemi ücretide giriyor FreeDos olunca o ücret eklenmiyor. Öğrenci isen dreamspark ile ücretsiz Windows 8.1 alabilirsin.

benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz. 2800tlyi geçmeyecek. ve freedos olmayacak öğrenci değilim. lütfen toshiba l70-b-151 hakkında bilgisi olanda yorum yapabilrmi? bu fiyata kadar bana önerebileceğiniz laptop varmı. autocad tarzı programlar için ve oyun için

ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Toshiba Satellite L70-B-151 Intel Core i7 4720HQ 2.6GHz / Fiyatı

bu ikisi arasında kaldım tercihim hangisi olmalı hep toshibadan yanayım ben aslında ekran kartı pek iyi olmayabilir ama toshibaya daha fazla güveniyorum hemde 5 yıl garantisi var
Benim tercihim ASUS olurdu içindeki ekrankartı daha iyi ve TOSHIBA oyunlarda daha fazla ısınma yapıyor(çoğu kişi öyle diyor ben hiç kullanmadım).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı