2750TL telefon önerisi

Bütçe
2750 TL

Tolga Gaming

Kilopat
Yer
Malatya, Battalgazi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar en fazla 2750 TL bütçem var bu bütçeyi asmam imkansız.
Telefonun markası Samsung, Xiaomi, Huawei olmalı, başka marka istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler :)
Bu arada telefon rengi siyah olacak.

Son düzenleme:
bu arada telefon rengi siyah olacak.

Hocam telefonu kaç yıl kullanacaksınız ve hangi özellikler sizin için daha önemli?
Ne kadar çok detay o kadar sağlıklı öneriler.

Hocam telefonu kaç yıl kullanacaksınız ve hangi özellikler sizin için daha önemli?
Ne kadar çok detay o kadar sağlıklı öneriler.

Telefonu 4 yıl kullanırım.
Haftada bir kere Wild Rift oynarım belki.
Batarya ve RAM önemli hafıza 64 GB olabilir.

Hocam ithalatcı garantili diyor :(

Hocam annem söylediğim markaları almam için zorluyor maalesef.

Hocam 4 yıl uzun bir süre.
Xiaomi olmaz çünkü MIUI sıkıntı ve bu bütçeye güzel bir performans veren cihazı yok. 3100 TL'ye X3 NFC var.
9S var kendim kullanıyorum, kesinlikle önermem.
8 Pro var, o da artık eskidi.

Samsung'un bu fiyata sunduğu cihazlardan 4 yılı rahat götürebilecek performanstaki bir cihaz yok.
Huawei'lerde Google sıkıntısı var, sıkıntı olmaz derseniz bütçeyi biraz yukarı taşıyıp P40 Lite almanızı öneririm.

Xiaomi olmaz çünkü MIUI sıkıntı ve bu bütçeye güzel bir performans veren cihazı yok. 3100 TL'ye X3 NFC var.

Samsung'un bu fiyata sunduğu cihazlardan 4 yılı rahat götürebilecek performanstaki bir cihaz yok.
Huawei'lerde Google sıkıntısı var, sıkıntı olmaz derseniz bütçeyi biraz yukarı taşıyıp P40 Lite almanızı öneririm.

Hocam 4 yıl en fazla yani her telefon zaten birkaç sene sonra yavaşlar.
Benim için biraz yavaşlaması sıkıntı şu an 2750 TL'ye bulabileceğim en iyi telefonu arıyorum kullanım süresi önemli değil.

Bu arada telefon rengi siyah olacak.
Dediğiniz markalarda iyi Samsung yok. Huawei önermem, Google sıkıntısı var. Yeni işletim sistemi falan gelecek diyorlar ama iyi mi bilinmez. İstedikleriniz arasında en iyisi Xiaomi olur. Daha yeni yan komşumuza Redmi Note 9 aldık memnun kendisi.

Hocam tekrar soracağım ancak MIUI neden bu kadar kötü? Dün güncelleme yaptım ve sorun yok. Pil mi hızlı bitiyor acaba? Kasıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı