277 bin sıralama ile yapılan tercih listesi nasıldır?

MrtAlAsr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm, yaptığım sıralama 277k bunun biraz üstünden başlayarak düşük olanlara doğru sok 4 yılı analiz ederek yazdım sizce bir sorun var mı bu arada ilk sıradaki geçen sene taban sıralaması 400.000'di. O yazdıklarım arasından en çok imkana sahip olduğu için birinci sırada diğer Ege'ye kadar. Düşük ihtimal ondan sonrakiler yüksek.

IMG_0077.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamünaleyküm, yaptığım sıralama 277k bunun biraz üstünden başlayarak düşük olanlara doğru sok 4 yılı analiz ederek yazdım sizce bir sorun var mı bu arada ilk sıradaki geçen sene taban sıralaması 400.000'di. O yazdıklarım arasından en çok imkana sahip olduğu için birinci sırada diğer Ege'ye kadar. Düşük ihtimal ondan sonrakiler yüksek.

Eki Görüntüle 2264457

Kıbrıs yazdın mı? Ben de yazdım gelirse ulaşabileceğim bir yer var mı sana?

Merhaba @MrtAlAsr. Öncelikle tercih listenizdeki sıralar biraz karışık olmuş ama büyük ihtimal ilk tercihiniz olan Doğu Akdeniz Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Fizik bölümü gelecek gibi görünüyor. Eğer 1. tercihiniz ucundan kaçarsa, ve Fizik bölümü geçen seneki kadar fazla yükselmezse Akdeniz Üniversitesi Fizik, eğer Fizik bölümü geçen seneki gibi fazla yükselirse Bursa Uludağ Üniversitesi Fizik bölümü gelebilir gibi görünüyor.

Kıbrıs yazdın mı? Ben de yazdım gelirse ulaşabileceğim bir yer var mı sana?
Son anda Kıbrıs’a gidenleri dinledim gerek ulaşım gerek tam burslu okusan dahi maddi anlamda ve söyledikleri gibi ahım şahım olmadığını söylediler ben de ilk sıraya istanbuldan itibaren düzelttim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı