TM 150.000 sıralama için yapılan tercih listesi nasıl?

Hocam mesela 140K'da bulunan Uludağ'ın gelmesi için 155K'ya düşmesi lazım değil mi? Bilişim bölümlerinin sürekli yükseldiğini düşünürsek 150K sıralama ile şu an 140K görünen yere giremem değil mi?
Gelme ihtimalin var sana gelecek kesin aralığı söyleyim ben; 150k ise sıralaman 135k ya kadar şansın var 165k da geri atabilir. Bu aralıkta bir tercihin gelecek sana, 135k-165k arasında

Eğer güncel tercih listeniz fotoğraftaki gibiyse YBS'ye çok talep olduğu için Bandırma YBS (İÖ) gelebilir ama Bandırma YBS (İÖ) gelmezse son 2 tercihten biri gelecek diye düşünüyorum.

@Booh of Wooh
Onayladığım tercih listem aşağıdaki ekran görüntüsünde mevcut. Bandırma'dan öncesi zaten hiç gelecek gibi durmuyor. Ayrıca ben Bandırma'nın da geleceğini sanmıyorum, KATÜ de gelmezse en kötü Bandırma İÖ gelir. Dediğiniz gibi inanılmaz talep var şu an YBS bölümüne, sürpriz bir şekilde Bandırma İÖ 205K'dan 60K ilerlerse o bile hayal olur. En kötü Düzce gelir diye umuyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

Dosya Ekleri

• t.jpg
    t.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 39
@Booh of Wooh
Onayladığım tercih listem aşağıdaki ekran görüntüsünde mevcut. Bandırma'dan öncesi zaten hiç gelecek gibi durmuyor. Ayrıca ben Bandırma'nın da geleceğini sanmıyorum, KATÜ de gelmezse en kötü Bandırma İÖ gelir. Dediğiniz gibi inanılmaz talep var şu an YBS bölümüne, sürpriz bir şekilde Bandırma İÖ 205.000'den 60.000 ilerlerse o bile hayal olur. En kötü Düzce gelir diye umuyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba. Tercih sonucu neresi geldi ve kazandığınız yerden memnun musunuz?

Merhaba. Tercih sonucu neresi geldi ve kazandığınız yerden memnun musunuz?
Merhaba. Tam olarak beklediğim gibi oldu aslında ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi YBS (İ.Ö.) programına yerleştim. Şimdilik bir problem yok, zamanla kafamda bir fikir oluşacaktır.

Arada bir aklıma 10K sözel sıralamam boşa mı gitti diye düşünceler geliyor fakat böylesi hayırlıdır umarım. Zamanla her şey oturacak.

Merhaba. Tam olarak beklediğim gibi oldu aslında ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi YBS (İ.Ö.) programına yerleştim. Şimdilik bir problem yok, zamanla kafamda bir fikir oluşacaktır.

Arada bir aklıma 10.000 sözel sıralamam boşa mı gitti diye düşünceler geliyor fakat böylesi hayırlıdır umarım. Zamanla her şey oturacak.
Hayırlı olsun. Umarım Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İkinci Öğretim Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde mutlu olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı