280 Hz monitor oyun içerisinde 240 Hz olarak görünüyor

Batuhanlng

Zeptopat
Daha fazla  
Monitorü bugün aldım 280 Hz monitor ve çözünürlük ayarlarında 240 Hz olarak görünüyordu Max Hz'i. Ben de NVIDIA Denetim Masası'ndan özel yeni çözünürlük oluşturdum ve 280Hz'i alabiliyorum artık. Fakat Valorant'a girdiğim zaman çözünürlük ayarlarında 240 Hz olarak görünüyor. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Yüksek ihtimalle oyun Native değerleri almaktansa en yakınını gösteriyor.

Monitorü bugün aldım 280 Hz monitor ve çözünürlük ayarlarında 240 Hz olarak görünüyordu Max Hz'i. Ben de NVIDIA Denetim Masası'ndan özel yeni çözünürlük oluşturdum ve 280Hz'i alabiliyorum artık. Fakat Valorant'a girdiğim zaman çözünürlük ayarlarında 240 Hz olarak görünüyor. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Hocam modeli bir atabilir misiniz?

Monitörün modelini de yazıverseydin bari. Bazı monitörlerin ayarlarından overclock modunu açman gerekiyor yüksek tazeleme hızlarına çıkmak için, özel çözünürlük oluşturmaktan daha sağlıklı olur.

Hocam modeli bir atabilir misiniz?

Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör​

Monitörün modelini de yazıverseydin bari. Bazı monitörlerin ayarlarından overclock modunu açman gerekiyor yüksek tazeleme hızlarına çıkmak için, özel çözünürlük oluşturmaktan daha sağlıklı olur.

Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör​

@Batuhanlng 280Hz almak için overclock modunu açman gerekiyor.

@Batuhanlng 280Hz almak için overclock modunu açman gerekiyor.
çok teşekkür ediyorum aslında burada görünüyor ama bununla bir alakası yoktur değil mi
1714763621316.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı