2800 TL sistem önerisi

Aynen, özellikle toplama vs işiyle uğraşmak istemeyen veya pek anlamayan kişiler için çok güzel bir fırsat. Üstelik bütün parçaları aynı yerden alıp üstüne montaj ve test yaptırıp yollamaları ile sorun olma ihtimalini çok düşürecektir. Bir sıkıntı çıktığında ise muhatap olarak tek bir yer ile görüşmeniz avantaj olacaktır.

Ben de arkadaşıma bakıyorum ama itopya çok fazla vade farkı koyuyor. Bakalım artık. Ryzen 2600 almaya ikna ettim :) 3000 TL'ye kadar çıkıyor. Güç kaynağının da öneminden bahsettim. Hatta HDD olmadığı için SSD'yi 480 yaptık. Adata SSD biraz şüphe uyandırsa da yapacak bir şey yok.

Tabi montajı hiç bilmeyen biri için montajı yapılmış bi sistem daha mantıklı. Ama itopya epey geç gönderiyormuş bu sistemleri. 1 ayı bulduğunu söyleyenler var. Eğer alan kişi kendine güveniyorsa montaj hizmetini tercih etmeyip hızlı gönderi olarak almasında fayda var.
 
Geçen bir RX570'i çalıştığım iş yerindeki oğlu için aldık, bitcoin işinde 7 ay kullanılmış garantili ve faturalı 300 liraydı, ondan söyledim geçen dediğime bakma bi fiil 4 aydır kullanmakta ekran kartını şu ana kadar bir sorun çıkmadı ondan söylemek istedim.
Aynı zamanda benim bilgisayarımıda SSD ve HDD hariç tüm parçalarını 2. el topladım neredeyse yarı fiyatına ve garantili ürünler,
Tabii ki dediğin gibi fazla zaman ve emek harcıyosun, istediğini bulabilmek aynı zamanda güvenilir olması vs. etkenler dahil ama buluncada deyiyor be :)

Değiyordur muhakkak hocam. Elden görüp alma imkanı olsa bende öyle yapabilirdim. Maalesef oturduğum yerde pek ikinci el parçalar yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı