2800TL'ye gamebook önerisi

Yok kardeşim ne olacak istersen yorumlarına bak . Gözünüzde küçültmeyin Monsteri bu kadar en iyi müşteri hizmetleri bence Monster'da bayağı ilgileniyorlar yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kardeşim ne olucak istersen yorumlarına bak . Gözünüzde küçültmeyin monsteri bukadar ki en iyi müşteri hizmetleri bence monster da bayağı ilgileniyorlar yani

Baya aklıma yattı ama ben biraz gezindim abra A5 var o bana göre 17-3 inch bana aşırı büyük geliyor yani sorun bende MSI GE70 aynı resmen her şeyi galiba ben senin dedini alcam gibime geliyor.

Arkadasin teknik servisten kac defa yardim aldigini sormak isterdim ama neyse. Monster demek, elde var sifir demek. Al MSI'i, rahat et.

Arkadasin teknik servisten kac defa yardim aldigini sormak isterdim ama neyse. Monster demek, elde var sifir demek. Al MSI'i, rahat et.

Lenovo çok mu kötü ya, neyse MSI GE60 alırım, fiyatları aynı diğerinin ekran kartı GTX 850m, GTX765m daha iyi diye biliyorum.

GTX765M ve GTX850M birbirine yakin performans sunan modeller, ekrani 17.3 inc secmekte fayda var.
Aklinda olan modelleri paylas, biz en iyisini secelim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı