29.000 TL'ye S24 FE alınır mı?

Daha fazla  
Dostlar iPhone 11'im bozulduğu için telefon değiştirmek istiyorum Amazon'da S24 FE 29 bin TL'ye satılıyor ama 1-2 ay önce 23-25 bin arasında satılıyormuş bu fiyat bandına göre fiyatı iyi mi sizce? Bütçe sıkıntım yok önerilerinize açığım.

Hepsiburada'da 28.500 civarı 256GB modeli. Alınır.
Güncelleme desteği sizin için sorun değilse 33.000 civarına Honor 400 Pro bakabilirsiniz.
30.500 civarına Xiaomi 14T Pro var S24FE'nin en büyük rakibi. Xiaomi sizin için uygunsa bakılabilir. Bana S24FE'den daha mantıklı geliyor.
S24FE, Sıfır yurtiçi olarak 30.000TL altındaki en mantıklı telefon.
Alırken Samsungun S FE serisi modellerinin A serisi ve S serisi arasında olduğunu bilerek alın. Bunu deme sebebim Samsung S24.

Dostlar iPhone 11'im bozulduğu için telefon değiştirmek istiyorum Amazon'da S24 FE 29 bin TL'ye satılıyor ama 1-2 ay önce 23-25 bin arasında satılıyormuş bu fiyat bandına göre fiyatı iyi mi sizce? Bütçe sıkıntım yok önerilerinize açığım.
Mayıs ayında babama hediye olarak almıştım 26.000 liraya, canavar gibi telefon eğer bütçeniz yüksekse apple veya daha yüksek model samsung bakın. Ancak sakın xiaomi, oppo, honor gibi kalitesiz cihazlar almayın.

Amazon satıcısıysa alın, diğer satıcılara hiç bulaşmayın. Mesela Beko kendi sitesinde 28.299₺ fiyatla satıyor bu da alınabilir. Aynı şekilde Arçelik de kendi sitesinde bu fiyata satıyor.

Beko ve Arçelik sitesindeki model 256GB olan modeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı