Milli bayramlarda okula gitmek zorunlu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda kendi isteğimle etkinliklere katıldığımı belli etmeme rağmen hem de. :D

Haklısınız ama benim demek istediğim doğru düzgün bir gösteri yok ortada. Yani o yüzden gitmek istemiyorum.

Sen yap o zaman? Tarkan'ı mı getirsinler ne bekliyorsun hocam... Ya cidden en fazla 3-4 saatin "ziyan" olur bence katlanabilirsin. İraden gelişir gibi düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel günleri severim ama okullarda saçma bir şekilde kutlanması veya müdürün bomboş konuşmasını hiçbir zaman anlamadım sırf okulun ismi hava olsun diye öğrencileri köle gibi kullanıyorlar bu da otomatik olarak öğrencilerde istememezlik oluyor ve uzaklaşıyor o günden mantıklı kutlamalar veya etkinlikler yapılsa daha güzel olur mesela güneşin altında tören adı altında 1 2 saat tutmak yerine konferans salonlarında eski kayıtlardan videolar oynatılıp cumhuriyetin önemini anlatsalar daha iyi olur.

Sen yap o zaman? Tarkan'ı mı getirsinler ne bekliyorsun hocam... Ya cidden en fazla 3-4 saatin "ziyan" olur bence katlanabilirsin. İraden gelişir gibi düşün.
Tarkan getirsinler istemiyorum. Müdürün boş konuşmasını tören diye tutturup gösteri diyorlar o yüzden gitmek istemiyorum.

Dedelerimiz bu vatanı kurtarmak için aç susuz günlerce aylarca güneşin altında kalmışken sen 1 saatten mi kaçıyosun? Sen bilirsin.

Cumhuriyet bayramı ama İngilizce şarkı çalınıyor sence niye gideyim. Düzgünce kutlanmıyorsa gidilmez.

Tamam reis sen git bizim yerimize göster vatan sevgini 😃 aslansın, kralsın.

Gitmediğimi nereden biliyorsun? Git bak bakalım eskiden cumhuriyet bayramları nasıl kutlanırmış şimdi neden öğrencilerin gitmeye bile erindiği hallere dönüşmüş. Adamlar adım adım insanlara cumhuriyeti unutturuyor, cumhuriyet geleneklerini unutturuyor sizde böyle buna alkış tutun. Tebrik ederim. Bir hafta sonra da başka bir başlıkta ülkenin anası ağladı diye yorumlaşırsınız artık.

Gitmediğimi nereden biliyorsun ? Git bak bakalım eskiden Cumhuriyet bayramları nasıl kutlanırmış şimdi neden öğrencilerin gitmeye bile erindiği hallere dönüşmüş. Adamlar adım adım insanlara Cumhuriyeti unutturuyor, Cumhuriyet geleneklerini unutturuyor sizde böyle buna alkış tutun. Tebrik ederim. Bir hafta sonrada başka bir başlıkta ülkenin anası ağladı diye yorumlaşırsınız artık.
Tamam haklısınız ama okulda müdürün konuşmasını dinleyip bi saat müzik dinlemek istemiyorum. Hani gerçekten bi organizasyon olsa ortada neyse. Ayrıca tekrar dediğim gibi ben bu zamana kadar hepsine katıldım ama yaptıkları şeye gösteri denmiyor cidden.

Gitmediğimi nereden biliyorsun ? Git bak bakalım eskiden Cumhuriyet bayramları nasıl kutlanırmış şimdi neden öğrencilerin gitmeye bile erindiği hallere dönüşmüş. Adamlar adım adım insanlara Cumhuriyeti unutturuyor, Cumhuriyet geleneklerini unutturuyor sizde böyle buna alkış tutun. Tebrik ederim. Bir hafta sonrada başka bir başlıkta ülkenin anası ağladı diye yorumlaşırsınız artık.
Siz ülkenin bu hale, ortaokul - lise öğrencilerinin törenlere katılmaması sayesinde geldiğini düşünüyorsanız gerçekten ilginç. Sıcağın altında 2 saat boş boş, Atatürkü anmadan yapılan gösterilere mi katılacak bir de öğrenciler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı