2900 TL Oyun İçin Dizüstü vs Masaüstü

R

Redburne

Ziyaretçi
Benim şu anda 2900 TL birikmiş param var. Ben GTA V, CS:GO, LOL vb. gibi oyunları oynuyorum. Amacım high ayarlarda oynamak. Bunun için toplama mı yoksa masaüstü mü daha iyi olur? Ayrıyeten şu laptop çok hoşuma gitti. Aslında toplama da yapabilirim. Ama bu laptop hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Benim ihtiyaçlarımı karşılar mı?
Asus X550VX-DM324D Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 8GB Fiyatı
(Toplama veya başka laptop önerecekseniz max bütçem 3000-3050 TL.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gezginseniz ev dışında bir ortamda kalıyorsanız laptop işinizi görecektir. Performans artışı için masaüstü de toplanabilir kullanım amacına ve durumuna kalmış bir durum. Asus'un o modeli gibi F/P başka bir ürün yok ama internette araştırırsanız kullanıcılar baya şikayetçi alternatif olarak belki bu olabilir; HP Gaming Pavilion 15-BC018NT Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / Fiyatı

Bu konuyu direkt olarak oyuncu için PC vs oyuncu için Laptop diye anlıyorum. Tabiki de toplama PC. Fiyat/performans tavan. İlerde sistemin rahatlıkla güncelleyebilirsin. Seçeneğin çok olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı