2D ya da 3D ücretsiz tasarım programı önerisi

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, kendim bir "masa" tasarlıyorum da ölçüleri aldım ancak ölçüleri doğrulamak istiyorum, bunun için 3D ya da 2D bir doğrulamak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz program var mıdır? Eğer masayı üretebilir isem bunu Technopat üzerinde yayınlayacağım, yardımcı olan arkadaşları etiketleyeceğim. Şimdiden yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar, kendim bir "masa" tasarlıyorum da ölçüleri aldım ancak ölçüleri doğrulamak istiyorum, bunun için 3D ya da 2D bir doğrulamak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz program var mıdır? Eğer masayı üretebilir isem bunu Technopat üzerinde yayınlayacağım, yardımcı olan arkadaşları etiketleyeceğim. Şimdiden yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler...
Blender kullanabilirsin.

Ben de Blender tavsiye edecektim fakat daha önce kullanmadıysanız ve arayüze aşina değilseniz sadece bir masa dizaynı için gereksiz teferruatlı gelebilir. Hiç kullanmadım ama Tinkercad'e bir bakabilirsiniz.

Ya konu geçmiş kusura bakmayın ama çözümlenmiş görünmüyor tekrar girecek arkadaşlar için bile olsa yardımcı olmak isterim. :) .Eğer basit bir ücretsiz tasarım programı istiyorsanız size Inkscape tavsiye ederim, biraz kurcalayıp bir saat falan baksanız yeter, 2B için yazıcıdan da çıkarabileceğiniz tasarımlar yapabilirsiniz. Ama daha çok grafik tasarım için kullanılıyor, yani ölçülü bir şema çıkaracaksınız pek yardımcı olamayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı