2K 144 Hz IPS monitör önerisi

ASUS TUF monitörlerin hepsinde ghosting var diyorlar forumda. Ghosting testi açıkken fotoğraf çekip atar mısınız?
Hayır. Hepsinde ghosting yok. Asus Tuf VG27AQ monitörü kendim kullanıyorum, ghosting mevcut değil. Çoğunlukla VA panelli Tuf monitörlerinde mevcut. IPS panelli Tuf'larda değil.

Evet ASUS'un IPS monitörlerinde ghosting olmuyor.
IMG_20230822_131844.jpg

Fotoğraf net olmayabilir. Telefonumun kamerası pek iyi değil.

Bu nasıl? Alınır mı? Şaka bir yana, Minecraft, Forza Horizon, ETS 2 vb. oyunlar oynayacağım. FPS oyunları ile işim yok. Ekran kartım 6600 XT. 6800 XT'ye yükseltmeyi düşünüyorum.

Evet ASUS'un IPS monitörlerinde ghosting olmuyor. Eki Görüntüle 1912471

Çok az da olsa var gibi. O kadar da normal.

Evet ASUS'un IPS monitörlerinde ghosting olmuyor. Eki Görüntüle 1912471
Fotoğraflardan anlamamız mümkün değil. Ne video ile atsak anlaşılır, ne de fotoğraf ile. En iyisi kullanıcı deneyimi veya yakından görmek. Burada var gibi duruyor ama fotoğrafı çekerken kamera kayan cismi netleştiremediği için böyle gözükmüş. Bu kadar olacağını zannetmiyorum.

Bu nasıl? Alınır mı? Şaka bir yana, Minecraft, Forza Horizon, ETS 2 vb. oyunlar oynayacağım. FPS oyunları ile işim yok. Ekran kartım 6600 XT. 6800 XT'ye yükseltmeyi düşünüyorum.

Çok az da olsa var gibi. O kadar da normal.

86.000 lirayı küvete atar yüzerim hocam. Değmez bu fiyata.

Ghosting oranı kabul edilebilir duruyor.

Uçuk bir monitör arıyorsan buna bak. Onun fiyatını çok şişirmişler.

Eyvah. Benim hiç ghosting olmaz, olamaz, hiç hissetmiyorum dediğim monitörümde bile aşırı ghosting çıktı. Nasıl oluyor bu? Acer 60 hz 1 ms 1080p.
20230822_132434.jpg

Uçuk bir monitör arıyorsan buna bak. Onun fiyatını çok şişirmişler.

Yok. Mesajda da dediğim gibi, şakasına attım. 1 ay içerisinde alırım büyük ihtimalle bu konuda önerilen ASUS'u veya Gigabyte'ı. Gigabyte daha mantıklı duruyor fiyat açısından.

Viewsonic 2k olan monitörü kullanan var mı ? MSI g274QPF-QD ve ASUS VG27AQ arasındaydım. Viewsonic fiyat olarak baya iyi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı