2K 144 Hz Monitör Önerisi

Bütçe
4500
Vermez. Genellikle filmlerdeki black bar örneğini veririm zaten. Eğer satın alırsanız incelemesini beklerim ama :).

Zaten Rtings incelemesinde bakıyorum, gerçi GN850 aynı panel değil demiştiniz ama GN850 ve GL850 modelleri ile kıyaslamasında sadece black informity konusunda geride kalıyor, diğer tüm konularda Dell bu iki modelden üstün, tahminim GN880’den de üstündür. Tazeleme hızı daha yüksek, input lag daha düşük, kontrast ve parlaklık değerleri daha iyi, bir sürü USB girişi var vs. Ayrıca LG’nin o modellerde 10 bit HDR desteği yokmuş, Dell’de varmış. Gerçi HDR10 seviyesindeki HDR hiç yoktan farksız şimdiki HDR400 monitörümden biliyorum.

240hz’den sonra 144 yerine 165hz’e geçmek en azından az daha kabul edilebilir olacak o da var tabii. Hardware Unboxed incelemesini falan biraz daha inceleyeyim bakalım Dell’i alacağım yüksek ihtimal. İnceleme yapmak isterim tabii ama iyi bir incelemeci değilim maalesef :)
 
@Teacher80 @LaMorte Aslında önerilerinizden sonra, özellikle de Dell’in siyahlardaki performansını gördükten sonra iyice LG tarafına kaymıştım ama bugün İtopya kampanya yapmış ve Dell’in modeli 3599’a inmiş:


LG ise şu an en uygun 4500 TL civarında, ilerleyen zamanlarda kampanya olur mu onu da bilemiyorum. 1000 TL’lik fark Dell’in siyah performansını gözardı etmek için yeterli mi sizce? Hikayeli oyun oynuyorum arada ama film izlemiyorum monitörde, rahatsızlık verir mi ne dersiniz? Teşekkürler :)
Yan yana koyup ince ince karşılaştırmadıktan sonra sorun olmaz.
 

Geri
Yukarı