2K 144Hz 1MS monitör tavsiyesi

1 ms tavsiyeniz nedir?
Amerika'dan çok uyguna geliyor.

Amerika'dan çok uyguna geliyor.
Masam için baya büyük, ayrıca FPS oyunlar için uygun olacağını sanmıyorum. 24 inç olanı düşünülebilir.

Nedeni nedir? Olumsuz bir incelemeye rastlamadım hiç. MAG serisi hakkında da düşünceleriniz aynı mı? Samsung LC27HG70 hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Çözünürlük ve keskinlik iyi güzel de ne renkleri doygun, doğru ne de siyah ve beyaz dengesi düzgün. Özellikle siyah ayarı tam anlamıyla berbat. Asla doğru koyu tonları elde edemiyorsunuz. Ayrıca tepki süresi ayarlayıcısı da düzgün çalışmıyor. Tecrübelerim burada. Sayfaları okuyabilirsiniz.

Samsung LC27HG70 hiç kullanmadım ama onun 24 inç 1080p versiyonu olan Samsung CFG73 modelini kullanıyorum. Renkler,doygunluk ve siyah & beyaz dengesi konusunda gerçekten çok başarılı.

Cevaplarınız için teşekkürler. Yerli ve yabancı incelemeler üzerine kararımı AOC 31,5" CQ32G1 1ms 144Hz QHD FreeSync HDMI DP Curved Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar olarak verdim. Bu monitör hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim tabiki.
Boyut konusunda kararınız kesin mi? Ölçülerine bakmanızı tavsiye ederim.
Çözünürlük ve keskinlik iyi güzel de ne renkleri doygun, doğru ne de siyah ve beyaz dengesi düzgün. Özellikle siyah ayarı tam anlamıyla berbat. Asla doğru koyu tonları elde edemiyorsunuz. Ayrıca tepki süresi ayarlayıcısı da düzgün çalışmıyor. Tecrübelerim burada. Sayfaları okuyabilirsiniz.

Samsung LC27HG70 hiç kullanmadım ama onun 24 inç 1080p versiyonu olan Samsung CFG73 modelini kullanıyorum. Renkler,doygunluk ve siyah & beyaz dengesi konusunda gerçekten çok başarılı.
Konunuza göz gezdirdim fakat tam bir kanıya varmış değilim. Ayarlar ile oynayarak güzel sonuçlar elde edebilir miyim? Bu cumartesi İtopya'ya gidip deneyimlemeyi düşünüyorum, farkı orada anlayabilir miyim? Karar vermek için hangi testleri yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı