2K 144Hz 1MS monitör tavsiyesi

Evet, doğru ayarlarda kullanırsanız gayet güzel. Ürün hakkında sorunuz varsa seve seve cevaplayabilirim.
Ürünü almayı düşünüyorum ama freesync 2 yi açınca flickers oluyomuş.
Acaba 144hz de 1ms de freesync 2 açık bi şekilde oynarsam sıkıntı çıkarmı?
Evet, doğru ayarlarda kullanırsanız gayet güzel. Ürün hakkında sorunuz varsa seve seve cevaplayabilirim.
?

Son düzenleme:
Ürünü almayı düşünüyorum ama freesync 2 yi açınca flickers oluyomuş.
Acaba 144hz de 1ms de freesync 2 açık bi şekilde oynarsam sıkıntı çıkarmı?

?
1 ms olayını unutun, görüntü kalitesizleşiyor. 3-4 ms modunda oynarsanız bir problem olmuyor. Freesync konusuna gelince internette problem olduğu söyleniyor, bilgisayarım freesync desteklemediği için deneyemedim.

CHG70 modelini kullanıyorum şu ana dek hiç bir sıkıntısını görmedim. Freesync ile birlikte kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım. Arkadaşa katılıyorum düzgün ayarlarla harika verim alabilirsiniz. Örneğin freesync ayarlarında en yüksek kademeye getirdiğinizde daha yüksek gecikme süresine çıkıyor. Gerekli kalibrasyon ayarları için Samsung CHG70 Review (C27HG70, C32HG70) bu siteden yardım alabilirsiniz. Hazır profili indirip kullanabilirsiniz. Şu andaki fiyatları göze alırsak fiyatının çok üstünde performansa sahip bir monitör.

CHG70 modelini kullanıyorum şu ana dek hiç bir sıkıntısını görmedim. Freesync ile birlikte kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım. Arkadaşa katılıyorum düzgün ayarlarla harika verim alabilirsiniz. Örneğin freesync ayarlarında en yüksek kademeye getirdiğinizde daha yüksek gecikme süresine çıkıyor. Gerekli kalibrasyon ayarları için Samsung CHG70 Review (C27HG70, C32HG70) bu siteden yardım alabilirsiniz. Hazır profili indirip kullanabilirsiniz. Şu andaki fiyatları göze alırsak fiyatının çok üstünde performansa sahip bir monitör.
Sence aoc CQ27G2U mi bu mu
Sen yanıt süresini en düşüğe aldığında 144hz defreesync standart motorda flickers oluşuyomu

Son düzenleme:
Samsung 2017 çıkış yılı olduğundan AOC' a(2019 sonu) göre daha eski bir teklonojiye sahip olduğu düşünülsede HDR özelliği mevcut ve daha fazla renk sağlıyor, ama çok yer kaplıyor, ayrıca ışık sızması olduğu şeklinde şikayetler gördüm. bunlardan hariç temel olarak çok fark yok bence ikiside çok güzel monitörler. tabiki artıları eksileri var ama hangisini alınırsa alınsın iki monitörde kullanıcı yeterince hatta fazlasıyla tatmin ve mutlu eder. başlarda kararsızdım ama şimdi AOC CQ27G2U olanı almayı düşünüyorum. sebebi özelliklerinin daha iyi ya da daha kötü olmasından değil, gözüme hitap etmesi. işte bende de tam olarak bu oldu. 👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

Samsung 2017 çıkış yılı olduğundan AOC'a(2019 sonu) göre daha eski bir teklonojiye sahip olduğu düşünülse de HDR özelliği mevcut ve daha fazla renk sağlıyor, ama çok yer kaplıyor, ayrıca ışık sızması olduğu şeklinde şikayetler gördüm. Bunlardan hariç temel olarak çok fark yok bence ikisi de çok güzel monitörler. Tabii ki artıları eksileri var ama hangisini alınırsa alınsın iki monitörde kullanıcı yeterince hatta fazlasıyla tatmin ve mutlu eder. Başlarda kararsızdım ama şimdi AOC CQ27G2U olanı almayı düşünüyorum. Sebebi özelliklerinin daha iyi ya da daha kötü olmasından değil, gözüme hitap etmesi. İşte bende de tam olarak bu oldu. 👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

Ben de senin gibi düşünüyorum ama Samsung olanı bence daha daha iyi ama AOC alacağım galiba.

Işık sızması o kadar çok değil, düz siyah olmadığı sürece karanlık sahnelerde bile problem yaşamadım. Görüntü kalitesi olarak da çok iyi.

Sence aoc CQ27G2U mi bu mu

Sen yanıt süresini en düşüğe aldığında 144hz defreesync standart motorda flickers oluşuyomu

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ne flicker ne de bir IPS panel kadar rahatsız edici glow ışık sızması. Freesync ile birlikte kullanıyorum şu ana dek bir problem görmedim. Tek olumsuz yönü geniş stand ayaklarına sahip ama tabiki bir MPG27CQ kadar değil. Şu anda samsung kendi sitesi üzerinden alım yaparsan koşulsuz şartsız 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun. Düşünürsen al dene pixel ghosting v.s testlerini yap memnun kalırsan kullanırsın kalmazsan iade edebilirsin.

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ne flicker ne de bir IPS panel kadar rahatsız edici glow ışık sızması. Freesync ile birlikte kullanıyorum şu ana dek bir problem görmedim. Tek olumsuz yönü geniş stand ayaklarına sahip ama tabiki bir MPG27CQ kadar değil. Şu anda samsung kendi sitesi üzerinden alım yaparsan koşulsuz şartsız 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun. Düşünürsen al dene pixel ghosting v.s testlerini yap memnun kalırsan kullanırsın kalmazsan iade edebilirsin.
Ayarların neler freesync üstün motormu kullanıyosun standartmı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı