Merhaba, fiyat performans açısından belirttiğim kriterlerde monitör önerir misiniz? IPS panel tercihim.
Bütçe?Merhaba, fiyat performans açısından belirttiğim kriterlerde monitör önerir misiniz? IPS panel tercihim.
Yani spesifik bir bütçe ayırmadım fakat 8-9 üstü de vermek istemem açıkçası. 2. el vs. monitör hiç almadım kullanmadım, eğer mantıklıysa fiyat 2. el de önerebilirsiniz.Bütçe?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...MI84qhlsLpiwMVKQQGAB0rYQD_EAAYASAAEgK9HvD_BwEYani spesifik bir bütçe ayırmadım fakat 8-9 üstü de vermek istemem açıkçası. 2. el vs. monitör hiç almadım kullanmadım, eğer mantıklıysa fiyat 2. el de önerebilirsiniz.
Aşırı derecede sallanıyor bu monitör bilginize.MSİ MAG 275QF
Sallanıyor derken? Biraz daha açar mısın nasıl sallanıyor, ben 2-3 aydır kullanıyorum hiç böyle birşey yaşamadımAşırı derecede sallanıyor bu monitör bilginize.
en ufak mouse hareketinde sallanıyor ekran.Sallanıyor derken? Biraz daha açar mısın nasıl sallanıyor, ben 2-3 aydır kullanıyorum hiç böyle birşey yaşamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.