anobey
Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Bütçem ortalama 2000-2200 TL arası. Günde en fazla 1-2 saat hikaye tarzı oyunlar veya FIFA pes NBA oynuyorum. Ekran kartım RTX 2060 ama ileride değiştirmek istediğimizde bir tık üstünü alabilirim veya yarın bir gün GTX 1080 alabilirim. Sizce alttaki iki monitörden hangisini tercih etmeliyim? Nedenlerini yazarsanız çok iyi olur. Bu arada oyun mesafem 70-80 cm civarı.
www.akakce.com
www.akakce.com
Bütçem ortalama 2000-2200 TL arası. Günde en fazla 1-2 saat hikaye tarzı oyunlar veya FIFA pes NBA oynuyorum. Ekran kartım RTX 2060 ama ileride değiştirmek istediğimizde bir tık üstünü alabilirim veya yarın bir gün GTX 1080 alabilirim. Sizce alttaki iki monitörden hangisini tercih etmeliyim? Nedenlerini yazarsanız çok iyi olur. Bu arada oyun mesafem 70-80 cm civarı.
HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

AOC 27G2U/BK 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 27G2U/BK 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.