Oyun 2K 165HZ 1MS IPS Monitör Tavsiyesi

Hocam inanılmaz bir fark olduğunu düşünmüyorum aralarında. Bununla birlikte S2721DGFA modelini 2 senedir keyifle kullanıyorum. 2 sene önce LG 27gp850 ile birlikte en iyi iki mid tier monitörden biriydi. Bunun yanında Benq iki farklı panel mi kullanıyor tam emin olamadım ancak sitede bir hata yoksa kullanılan panellerden biri DELL ile aynı. Dolayısıyla bu nedenle açıkçası ben DELL alırdım ki Reddit'de de bu iki monitör arasında DELL tavsiye edilmiş.

ASUS TUF VG27AQZ alabilirsiniz ben kullanıyorum mükemmel.

Hangi monitöre karar verdiniz ben de BenQ ile Dell arasında kararsız kaldım. BenQ daha çok hoşuma gitti ama karar vermek zor.
Benq i alacağım. Tom's Hardware da bir editörün makalesini okumuştum dün, ondan sonra Benq e karar verdim. Kafamda bir iki soru işareti vardı giderilmiş oldu. Tüm beklentilerimi karşılıyor.

BenQ'i alacağım. Tom's hardware da bir editörün makalesini okumuştum dün, ondan sonra BenQ'e karar verdim. Kafamda bir iki soru işareti vardı giderilmiş oldu. Tüm beklentilerimi karşılıyor.

Hocam dediğim ASUS TUF modelide fiyatında uygun ve gayet iyi hiçbir sorunu yok gayet iyi bence daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Neden Dell artık önermiyorsunuz hocam?

NanoIPS kullanıyor olması ve fiyatlarının hak etmediği seviyelere çıkması neticesinde öneri potasından çıktı.
Dell'i öneriyorum. 27 inç olan modelini önermiyorum + önermiyoruz.
Marka değil model konuşulur.

S2721i rafa kaldırıp VG27AQ'ya yöneleceğiz yani. Düşük fiyatlı 2K 165Hz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…