EnesAKMAN1
Hectopat
Daha fazla
10Bit mi? Fps oyunlar için monitör aramıyorum benim için renkleri doygunluğu önemli. Deneyimlediniz mi bu monitörü?
1 tane asus almaktansa iki tane bundan alsam ekran kartım 2 tane 2K monitör yorar mı acaba?Deneyimlemedim. Ondan dolayı bir şey diğemiyeceğim.
Hayır FPS oyunu oynamayacağım. Sorumu yanlış anladınız linkini attığınız monitörden 2 tane alırsam ekran kartım çok yorulur mu yoksa bir tane mi almalıyım? Attığınız monitörden 2 tane alabiliyorum.FPS türü oynayacaksanız yüksek Hz olsa daha iyi ama hikaye ya da RPG oynayacaksanız yüksek inç yüksek kalite daha zevkli olur.
Hayır FPS oyunu oynamayacağım. Sorumu yanlış anladınız linkini attığınız monitörden 2 tane alırsam ekran kartım çok yorulur mu yoksa bir tane mi almalıyım? Attığınız monitörden 2 tane alabiliyorum.
![]()
MSI G274QPF E2 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Rapid IPS Pivot Gaming Monitör
Rapid IPS paneliyle donatılan G274QPF E2, rakiplerinizi alt etmek için ihtiyacınız olan rekabet avantajını size sağlayacaktır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşıma sendeki sistemi topladıktan sonra bu monitörü aldırdım, çok memnun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.