2K 27" IPS monitör önerisi

AOC Q27g4zr.
Ve.
Philips 27m2N3501PA.
Öneriliyor.
Gigabyte dahil en iyi fiyat performans hangisidir acaba onu alacağım.

Hocam şimdi karar verdim bunu alacağım sence nereden almalıyım bir sorun çıkarsa iade edebileceğim veya en az sorun çıkaran ve ucuz olan yerler.

AOC için bir şey diyemem ama Philips'i öven de gördüm" lanet olsun böyle monitöre" diyen de. Bluerr hocam işin mutfağına daha hakim, ona kulak vermenizi öneririm. Tabii buradaki tercihinizde beklentileriniz doğrultusunda bir karar vermelisiniz.

Stok konusunda ise bulabildiğiniz genel geçer kabul görmüş, bilindik sitelere bakın. Ben İncehesap'tan almıştım.

Monitörü arıyorsanız linkini bırakıyorum.

Son düzenleme:
Hayır. IPS daha hızlı, VA ise yüksek kontrast oranına sahip. İyi olduktan sonra her şey yapılır. Eski VA monitörler ghosting sorunluydu.

Önerdiğiniz fiyat performans ghosting yapmayan VA panel var mı hem rekabetçi hem de renk performansı yüksek olan.

Bütçem Max 12bin veya üstüne çıkabilirim duruma göre

@toprakkorkoc

G65B pahalı şu an, AOC daha mantıklı.

@toprakkorkoc

G65B pahalı şu an, AOC daha mantıklı.

Gigabyte M27Q2 qd mantıklı değil mi veya Philips 27m2N3501PA çünkü güzel bir şey almak istiyorum olmadı biraz daha para ekler daha iyisini alırım düşüncesindeyim.

Asus TUF Gaming VG27AQ5A bu nasıl? Monitör kolum var yani vesa olması yeterli, pivot özelliğe gerek yok. 40hz fark var ki onu da çok farkedebileceğimi sanmıyorum, kontrast oranı daha yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı