2K 60 hz vs 1080p 144 hz

Arkadaşlar benim 2K 60Hz bir monitörüm var biz bunu iade edip 144Hz alacağımız zaman adam bize bu full HD'den yüksek 2K olduğu için 144 Hz'yi geçiyor dedi ama normalde 60Hz gerçekten böyle bir şey oluyor mu?
Kullandığım monitör:
1563196068365.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadiğin oyna gore değişir. Cs go gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan 2k oynamazsin lakin güzel grafik oyunları oynuyorsan ve aistemin 2k için yeterli ise alınabilir tercih senin ben olsam 144 hz tercih ederdim online oyunlar da oynadiğım için .

Arkadaşlar benim 2K 60Hz bir monitörüm var biz bunu iade edip 144Hz alacağımız zaman adam bize bu full HD'den yüksek 2K olduğu için 144 Hz'yi geçiyor dedi ama normalde 60Hz gerçekten böyle bir şey oluyor mu?
Kullandığım monitör:
Eki Görüntüle 416796
Yalan söylüyor. Böyle bir şey söz konusu değil. elmalarla armutlar durumu. çözünürlülüğün 2k olmasının yenileme değeri üzerinde bir etkisi yok.

Kullandığım monitör:
Eki Görüntüle 416796

Öncelikle bilgisayar kullanma nedeniniz ağırlık olarak nedir ? Donanım özellikleriniz nedir ? Oyun oynuyorsanız oynadığınız oyunlar ne tür oyunlardır ? Bütün bunları belirtirseniz sizi doğru yönlendirebiliriz.

CS:GO , LoL , PUBG , Rainbow Six Siege gibi rekabetçi oyunlar oynuyosan 1080p 144hz monitör almalısın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı