NVIDIA 4K kart diye pazarliyor 3080 Ti yi. Her yerde 4K kart diye geciyor. Uydurmayin.4Knın kartı 4080 ya yapmayın hocam 3000 serisi 4K High ayarlarda 60 fpsi denkleştirmiyor 4K yapıp bütün ayarları low yapınca ne anlamı kalır. Bence 2K da iyi yapmışsınız 2K Ful ayarlarda mis gibi oynarsınız.
Dediğiniz gibi pazarlıyor. 4K'nın kartı değil. Zaten kendini affettirmek için 4000 serisinde 2 kat performans artışı var ve 4Knın performansını tam anlamıyla alabiliyorsunuz.NVIDIA 4K kart diye pazarliyor 3080 Ti yi. Her yerde 4K kart diye geciyor. Uydurmayin.
Dediğiniz gibi pazarlıyor. 4K'nın kartı değil. Zaten kendini affettirmek için 4000 serisinde 2 kat performans artışı var ve 4Knın performansını tam anlamıyla alabiliyorsunuz.
İşte ben 60 fps almasını kastetmiyorum. Çünkü neden oyun camiasında 60 kare için herkes oynanmaz gözüyle bakılıyor. Ki haklılar.Eki Görüntüle 1581020
4K nin karti.
Eki Görüntüle 1581021
Cyberpunk disindaki cogu populer oyunda rahatlikla 4K 60FPS alabiliyor.
60FPS, begensenizde begenmesenizde oynanabilirlik standartidir, buyuk cogunluk bunu kabul eder. 60FPS gercekte ne kadar oynanilir kisiye bagli. Ancak 60FPS vermesi icin tum ayarlari low yapmaniza falan gerek yok dediginiz gibi.İşte ben 60 fps almasını kastetmiyorum. Çünkü neden oyun camiasında 60 kare için herkes oynanmaz gözüyle bakılıyor. Ki haklılar.
Hocam o kart ilk cıktıgında 4kda 60 fps vermiyordu yani ham güçte yeterli değildi. Çıktığı günden beri 2 yıldan fazla gelen dlss destekleri yazılımlarıyla yeni yeni topladı. İlk cıktıgı testlerde görürsünüz zaten. 144 hz ekran kullanmamış kişilere normal gelebilir 60 fps ama bir kere deneyimledikten sonra insan o kadar para verip 60 fps almak istemez.60FPS, begensenizde begenmesenizde oynanabilirlik standartidir, buyuk cogunluk bunu kabul eder. 60FPS gercekte ne kadar oynanilir kisiye bagli. Ancak 60FPS vermesi icin tum ayarlari low yapmaniza falan gerek yok dediginiz gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.