2K monitör için 7 bin TL ekran kartı önerisi

5600G işlemcim ve 2K monitör var. NVIDIA ekran kartı tavsiyesi verir misiniz? Bütçe maksimum 7k.

Yani o fiyata 2. el ekran kartı alabilirsiniz. Ama ucuz oldukları için yüksek ihitmal mining yapılmıştır. Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım dersen satıcının profilinde 1'den çok ekran kartı var ise yüksek ihtimal mining yapılmıştır. Mining'de kartların ömrünü kısaltır.

Not: Yurt dışı kartları genelde daha ucuz oluyor. 2. elden yurt dışı kartı alıp kullanabilirsin. Ama garantisi düşer.

2. el RTX 3070 veya RTX 3060 Ti alınabilir. Sıfır alınacaksa 7000TL'ye RTX 3060 Ti bulmak şuan için olası gözükmüyor. RX 6700XT kovalanabilir 8000-8500TL civarına. Özellikle ASUS ve MSI cash-back/geri ödeme promosyonları yapıyor AMD ekran kartları için. Ekran kartını atıyorum 8250TL'ye aldın. 1000TL ve üzerinde cash-back/geri ödeme yapıyorlar sana. Takip etmeni öneririm. Zaten o sisteme de RTX 3060 Ti ve RX 6700 altı ekran kartı yakışmaz.

Malum kasım ayındayız indirimler oluyor 1660 süper veya rtx serisi kartlar bakıyorum çok yükskek grafik isteyen oyunlar oynamıyorum. İşlemcimin ekran kartı şuan oynadıgım kart oyununu 2k da 150 fps veriyor zaten ama CS, ETS2 ve LOL gibi oyunlarda fps 60 ı görmüyor.
Hikayeli oyun pek oynamıyorum ama ilerleyen zamanlarda oynama ihtimalim var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı