2K Monitör IPS Flat vs. VA Curved

Bütçe
3500
Curved %120 sRGB.
Flat %140 sRGB.
%20 az bir değer değil ve Curved'e o kadar gerek var derseniz alınabilir ama M.27Q yabancı Review'larda gayet iyi sonuçlar çıkarmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğinize %100 katılıyorum. Benim için tek sorun 27 inch monitörün flat olarak rahat kullanamayacağım olduğunu düşünmem. 27 inch flat kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.

Curved kullanmadım ama 2. monitörüm 27 inç flat IPS sorunu anlamadım ama.

Sorum, şu an 24 inch flat monitör kullanıyorum ve boyut olarak ideal geliyor flat ekran için ama daha önce 27 inch flat kullanmadım. Şimdi 27 inch flat ekrana geçmeye çekiniyorum büyüklüğünden ötürü. Sistemim 2K'yı rahat çalıştıracağı için de 2K 27inch bir monitör düşünüyorum. Flat veya Curved konusunda karar vermeye çalışıyorum yani. Curved ekranlar monitör ne kadar büyük olsa da görüş açısını rahatlattığı için kullanması daha kolay gibi geliyor. Fakat flat ekranda sadece ekran büyüyor ve göreceğim alan arttığı için tek bir noktadan aynı görüntüyü görmek bir tık daha zor oluyor diye düşünüyorum.

Aslında hayır, ben CS:GO gibi bir oyunda 27 inç Flat kullanıştım ekrana çok yakınlaşmama rağmen görüş konusunda bir sıkıntı yaşamadım bahsettiğim yakınlık klavyenin Space Barının olduğu yerde kafamla aynı hizada diyebilirim. Bence önceliğiniz Flat'dan yana olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı