2K monitör önerisi

LG 27GN800-B'yi 2 hafta önce 5.700 TL'ye aldım. 2 gün önce de aldığım fiyattan sattım. Önerim yok ama önermeyeceğim monitörü sorsaydınız LG 27GN800-B derdim.
 
Sipariş verdiğinizde göndermiyorlar mı hocam? Son 4 stok diyor.

Satıcıya baktınız mı hiç? Güvensiz bir yer. Mağaza puanı ve yorumu yok. Ürün ülkemizde yok şu an. Bu ürün iade gelmiş ya da kusurlu olabilir. Güven vermiyor. Her yerden ürün alınmaz.
 
Bildiğim kadarıyla işlemcinizin gücüyle bağlantılı olarak 1080P darboğaz yemezsiniz. Yanlışta biliyor olabilirim arkadaşlar yardımcı olur eğer öyleyse. Bende de aynı kart var ve 2K'da oynuyorum, 1080P'den çok daha keyifli. Tabii bütçenizle birlikte sizin tercihinizde önemli. Fiyat artıramazsanız bence indirim kovalayın derim. @Saint Lucia hocam da yardımcı olur muhtemelen ; belki bu üründe olabilir.
 
Hocam önermeme sebebiniz nedir?
Hocam, ekran soluk. Önerilen kalibrasyonları yaptığım halde canlı bir görüntü elde edemedim. Ayrıca ekranın üzerinde buzlu cama benzeyen bir kaplama var. Oyun oynayıp bir şeyler izlerken pek dikkat çekmiyor ama özellikle beyaz arkaplanda -bir kez kafaya takmışsanız- sürekli gözünüze batabilir. Bir de kontrol etmedim ama panel, LG değil de BOE üretimi çıkabiliyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı