2K monitör önerisi

Sevketygr

Centipat
Daha fazla  
Çizim ile uğraştığın için alabilirsin. Renk uzayı geniş bir monitör çünkü.
Oyunlarda fark yaratmaz. Fakat çizimde, film/dizi izlemede yaratır.

Hocam merhaba. Kusura bakmayın sizi yakalayınca hemen yazayım dedim. 2K Monitor alacağım da ne öneririsiniz? Şu an kafamda M27Q var. Fakat BGR çok bozar mı? Bu fiyatlara onerebileceğiniz daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak oyun lakin film dizi de izleyeceğim. Bütçem 10k fakat aradaki farka değer bir monitör olursa onu da düşünebilirim.

Genel olarak oyun lakin film dizi de izleyeceğim. Bütçem 10k fakat aradaki farka değer bir monitör olursa onu da düşünebilirim.

Aslına bakarsan M27Q'yu şu an Amazon'da satıyorlar. Satıcı yine Ebrar ama Amazon'da olduğu için alınması daha iyi olur.
Fiyatına göre M27Q F/P bir üründür.

Bütçe varsa benim önerim AOC Agon AG275QXN/EU Monitör bu monitördür. Aşırı hard FPS oyunlarıyla vakit geçimiyorsan net önerdiğim bir amiral monitördür.

Aslına bakarsan M27Q'yu şu an Amazon'da satıyorlar. Satıcı yine ebrar ama Amazon'da olduğu için alınması daha iyi olur.
Fiyatına göre M27Q F/P bir üründür.

Bütçe varsa benim önerim AOC Agon AG275QXN/EU Monitör bu monitördür. Aşırı hard FPS oyunlarıyla vakit geçimiyorsan net önerdiğim bir amiral monitördür.

Hocam bilmediğimden soruyorum IPS VA panelden renk açısından daha iyi değil midir? Arada ne gibi farklar var sizce arkadaki farka değer mi?

Hocam bilmediğimden soruyorum IPS VA panelden renk açısından daha iyi değil midir? Arada ne gibi farklar var sizce arkadaki farka değer mi?

Genel anlamda IPS'ın renkleri evet daha başarılı. Fakat VA panellerin de kötü değildir.
Monitör alırken modele göre seçim yapılır. Panel farklılığı model bazında avantaj olabilir. Bu paylaştığım Agon flat yapılı bir VA panel. Ghosting durumu yok denecek kadar az.
Renkler çok başarılı.
Tek eksik gördüğüm noktası ayakları biraz büyük.
Fakat param cebime kalsın diyorsan M27Q'da üzmez. Hala zamlanmamış olması bile enteresan.

M27Q HB'da sitesinde premium ile 9.784TL'ye geliyor. Arkadaşın dediği gibi IPS, VA paneller markanın modeline göre değerlendirilmeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyatı düşmüş hali. 11K üzerindeydi.
Yine bile pahalı ama yarın öbür gün ne olur bilinmez. Bu monitörün performansına göre hakkı 8.5K aslında.
Pek alternatif kalmadığı için alınması taraftarıyım. Bütçe artması mevzusu size bağlı. Önerdiğim monitörler forumda hep önerdiğim monitörlerdir çünkü.

Dell G3223D Monitör mesela 31 inç düşünür ve bütçen artarsa kaliteli bir monitördür.
27 inç istiyorsan M27Q size yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı