2K monitör önerisi

Oled monitörde yanma sorunu var ve yazı fontu kötü duruyor diyorlar ve zamanla renk kalitesi değişebiliyor redditte duydum.

Konuyu okudum. Şikayetlerini anlıyorum ama kusursuz ürün arayışından vazgeçmeni tavsiye ediyorum. MSI şu an rakipsiz bunu net belirtmek istiyorum. Işık sızmasının derecesine bağlı garanti olayı. Her köşeden sızma olursa evet değişim yapılır. Diğer türlü normal bir durumdur.
QD modelleri normal modellere göre renk konusunda geliştirilmiş modellerdir. Genelde pahalı olurlar. MSI şu fiyatıyla F/P bandında zirvede. (Benim gözümde en azından.)
Ayrıca paylaştığınız video yani Reddit konusunda incelemeyi yapan sayfa gelen panelle alakalı. Yani bu şansızlık. Bunun da yorumunu bizden bir arkadaş paylaşmıştı.

OLED için para biriktireceğim demişsin. OLED'lerin kusursuz olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Rtings üzerinden OLED'lerin negatif teknik datalarını dilersen biraz araştır.
Evet OLED'ler kusursuza yakın ama kusursuz değil.

Kusursuz monitör merak edenler için iki adet monitör koyuyorum.

Hocam bu konudaki ilk önerilen ViewSonic ve MSI monitörlerden birisi şu an için hala F/P midir?

Şu şekilde bir konum vardı ama moderatörler başlığa salça olduğu için 6-8K arası yazdılar ben ise inceleye inceleye bütçeyi baya arttırmak zorunda kaldım çünkü indirimde yakaladığım monitör sadece 250 nit.

250 nit monitör en ufak güneş ışığında yok olur gibi geliyor ama fiyatı da çok uygun aynı zamanda ne yapacağımı bilemedim o yüzden gezinirken bu konuya denk geldim ve galiba 11K gibi rakamlara kadar çıkacak bütçem ama sistemimde 3060 ve ryzen 7 5800H bulunuyor ben gün içinde fiyat grafikleri izliyorum zamanımın çoğu bu şekilde geçiyor ve aynı zamanda eğlence amaçlı valorant gibi oyunlar oynuyorum. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.

Hocam bu konudaki ilk önerilen ViewSonic ve MSI monitörlerden birisi şu an için hala F/P midir?

Şu şekilde bir konum vardı ama moderatörler başlığa salça olduğu için 6-8K arası yazdılar ben ise inceleye inceleye bütçeyi baya arttırmak zorunda kaldım çünkü indirimde yakaladığım monitör sadece 250 nit.

250 nit monitör en ufak güneş ışığında yok olur gibi geliyor ama fiyatı da çok uygun aynı zamanda ne yapacağımı bilemedim o yüzden gezinirken bu konuya denk geldim ve galiba 11K gibi rakamlara kadar çıkacak bütçem ama sistemimde 3060 ve ryzen 7 5800H bulunuyor ben gün içinde fiyat grafikleri izliyorum zamanımın çoğu bu şekilde geçiyor ve aynı zamanda eğlence amaçlı valorant gibi oyunlar oynuyorum. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.
Dostum 2k falan alma. Monitör de alırsan 1080p al. 2k'Lık bir sistemin yok maalesef güç olarak. Monitör almayıp paranı biriktirip masaüstü alman da mantıklı olabilir bir sürü seçeneğin var. Döviz üzerinden de biriktirebilirsin. YTD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı