Konuyu okudum. Şikayetlerini anlıyorum ama kusursuz ürün arayışından vazgeçmeni tavsiye ediyorum. MSI şu an rakipsiz bunu net belirtmek istiyorum. Işık sızmasının derecesine bağlı garanti olayı. Her köşeden sızma olursa evet değişim yapılır. Diğer türlü normal bir durumdur.
QD modelleri normal modellere göre renk konusunda geliştirilmiş modellerdir. Genelde pahalı olurlar. MSI şu fiyatıyla F/P bandında zirvede. (Benim gözümde en azından.)
Ayrıca paylaştığınız video yani Reddit konusunda incelemeyi yapan sayfa gelen panelle alakalı. Yani bu şansızlık. Bunun da yorumunu bizden bir arkadaş paylaşmıştı.
OLED için para biriktireceğim demişsin. OLED'lerin kusursuz olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Rtings üzerinden OLED'lerin negatif teknik datalarını dilersen biraz araştır.
Evet OLED'ler kusursuza yakın ama kusursuz değil.
Kusursuz monitör merak edenler için iki adet monitör koyuyorum.
![]()
INNOCN 27M2V Review
The INNOCN 27M2V is a 27-inch, 4k monitor with Mini LED backlighting. Competing mainly with the Cooler Master Tempest GP27U, it has 1,152 local dimming zones to ...www.rtings.com
![]()
Cooler Master Tempest GP27U Review
The Cooler Master Tempest GP27U is a premium 4k, 27-inch monitor. It features Mini LED backlighting with 576 local dimming zones, and as it's a high-end monitor,...www.rtings.com
Dostum 2k falan alma. Monitör de alırsan 1080p al. 2k'Lık bir sistemin yok maalesef güç olarak. Monitör almayıp paranı biriktirip masaüstü alman da mantıklı olabilir bir sürü seçeneğin var. Döviz üzerinden de biriktirebilirsin. YTD.Hocam bu konudaki ilk önerilen ViewSonic ve MSI monitörlerden birisi şu an için hala F/P midir?
6000 - 8000 TL'ye monitör önerisi
@SadeceYiğit @Kalden Elektronik: ViewSonic 27" VX2758A-2K-Pro QHD 170Hz IPS 8.299 TL Hocam bu konuyu gördüm şu an daha düşük fiyata daha iyisini bulmuş gibi oldum sizce ne yapmalıyız tam da diğer monitörü sipariş verecektim. Güzel indirim. Alınır.www.technopat.net
Şu şekilde bir konum vardı ama moderatörler başlığa salça olduğu için 6-8K arası yazdılar ben ise inceleye inceleye bütçeyi baya arttırmak zorunda kaldım çünkü indirimde yakaladığım monitör sadece 250 nit.
Elektronik: ViewSonic 27" VX2758A-2K-Pro QHD 170Hz IPS 8.299 TL
https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2758a-2k-pro-170hz-1ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-qhd-ips-gaming-monitor_u25403 Bu fiyata 2K 170Hz IPS monitör yok.www.technopat.net
250 nit monitör en ufak güneş ışığında yok olur gibi geliyor ama fiyatı da çok uygun aynı zamanda ne yapacağımı bilemedim o yüzden gezinirken bu konuya denk geldim ve galiba 11K gibi rakamlara kadar çıkacak bütçem ama sistemimde 3060 ve ryzen 7 5800H bulunuyor ben gün içinde fiyat grafikleri izliyorum zamanımın çoğu bu şekilde geçiyor ve aynı zamanda eğlence amaçlı valorant gibi oyunlar oynuyorum. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.