2K monitör önerisi

Konu başlığı yanlış sanırsam.
2K monitör arıyorsanız ve bütçeniz 9-10K arasıysa
MSI G274QPF-QD Monitör bunu öneririm. ASUS'la işiniz olmasın.
Ayrıca çoğu koyduğunuz link bozuk. Error veriyor.

Aynen başlık yanlış omluş hocam şimdi fark ettim. Bütçe 9-10k ama arada çok fark var ise, attıklarım arasında 7600'e iki tane monitör var güzel ama monitör konusunda çok deneyimim yok.

Aynen başlık yanlış omluş hocam şimdi fark ettim. Bütçe 9-10k ama arada çok fark var ise, attıklarım arasında 7600'e iki tane monitör var güzel ama monitör konusunda çok deneyimim yok.

Ucuz etin yağnisi yavan olur. 2K monitörlerin adamakıllı olanları 9K üstü zaten.
He aşağısında da ölü olmayan ama iş görecek Gigabyte G27Q Monitör bir modeldir mesela bu. Baktığınızı varsayıyorum. Çünkü linklerden göremedim.
Fakat çıkalı 3 sene oldu. Daha güncel modeller hep pahalı.

24 inç boyutunda 2K monitör çok nadirdir ve AOC bunu yapmış. İlk çıktığı hafta konusunu açmıştım. Hala önerdiğim monitördür. Yüksek bir keskinliğe sahip. 27 inç monitör zorunluluğun yoksa değerlendir derim.

24 inç boyutunda 2K monitör çok nadirdir ve AOC bunu yapmış. İlk çıktığı hafta konusunu açmıştım. Hala önerdiğim monitördür. Yüksek bir keskinliğe sahip. 27 inç monitör zorunluluğun yoksa değerlendir derim.
Viewsonic ile aynı para ama 24 inç beni de o arada bıraktı hocam. Teknik özelliklerinden çok anlamıyorum da rica etsem biraz bahsedebilir misiniz?

Viewsonic ile aynı para ama 24 inç beni de o arada bıraktı hocam. Teknik özelliklerinden çok anlamıyorum da rica etsem biraz bahsedebilir misiniz?
24 inc 2K 27 den daha da iyi bir goruntu verir. Kesinlikle 24.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı