2K monitör önerisi

Monitör seçimi zordur. Seçenekleri çoğalttıkça daha çok kafa karışır ve artı eksileri duydukça kararsızlık artar. Yıllardır duyduğum insansı davranışlar. Bu yüzden kusursuz ürün olmadığını kafanıza koyun ve sığ araştırmalar ile gözünüze sonra cebinize hitap edeni alın. Ben size bana soracağınız her monitöre yorum yapma bilgisine sahibim o kadar.
ASUS'u önerme sebebim, TUF serisinde ender nitelikte olanlardan biri. Bazı arkadaşlar ASUS fanı oluyor TUF alacağım diye tutturuyor bende bari bunu alın diyorum. Yoksa ben evime TUF'u sokmam ve sokmadım. 😅
Hocam Viewsonic ve Aoc aynı fiyatta Asus da 600tl yukarılarında. Ne diyorsunuz, ne yapayım😂

24 inç sana yetiyorsa AOC al. Hem hazır indirimde. Ben pişman olacağını düşünmüyorum.
Hocam "ViewSonic biraz arada derede ama güzel. F/P bandında sayıyorum ama çok önermiyorum. Parlaklık ayarının %70'de sabit kalması ve bu ayarı değiştirdiğinde kaydetmeme gibi bir saçmalığı var. Her monitörü açtığında eğer %70 parlaklık seviyesi gözlerinizi yoruyorsa hep ayarlamak zorunda kalıyorsunuz."
bu yorumunuzu gördüm de ne düşünüyorsunuz alınmaz mı bu model?

Hocam "ViewSonic biraz arada derede ama güzel. F/P bandında sayıyorum ama çok önermiyorum. Parlaklık ayarının %70'de sabit kalması ve bu ayarı değiştirdiğinde kaydetmeme gibi bir saçmalığı var. Her monitörü açtığında eğer %70 parlaklık seviyesi gözlerinizi yoruyorsa hep ayarlamak zorunda kalıyorsunuz."
Bu yorumunuzu gördüm de ne düşünüyorsunuz alınmaz mı bu model?

Ben bundan rahatsız olmuyorum ama olanlar oldu ve iade ettiler.
Neden böyle bir sistem kullanmış ViewSonic bilemiyorum.
Yoksa bir sorun mudur ve düzeltilir mi emin de değilim.
Böyle emin olamadığım monitörlere "arada derede, fifti fifti" gibi bir alışveriş olacaktır derim.
Seçimi her zaman kullanıcıya bırakırım. Alınmaz da demiyorum. Direkt alınır da demiyorum. İyi ve kötüyü söylüyorum ki alıcı bilsin karar versin. 👍

Ben bundan rahatsız olmuyorum ama olanlar oldu ve iade ettiler.
Neden böyle bir sistem kullanmış ViewSonic bilemiyorum.
Yoksa bir sorun mudur ve düzeltilir mi emin de değilim.
Böyle emin olamadığım monitörlere "arada derede, fifti fifti" gibi bir alışveriş olacaktır derim.
Seçimi her zaman kullanıcıya bırakırım. Alınmaz da demiyorum. Direkt alınır da demiyorum. İyi ve kötüyü söylüyorum ki alıcı bilsin karar versin. 👍
Ya performans olarak beni de rahatsız etmez ama o kadar para verdiğim bir üründe böyle basit bir sorun olması insanı irite ediyor valla? dün ofisten bi abi aldı geldi denedik ekran kaliteli baya akşam oyun da oynamış performansından memnun ama bu tip şeyler basitleştiriyor ürünü ister istemez. Fiyatı itopya dışında en ucuz 10 bin civarı gözüküyor 7700e almak iyi hissetirir ama hala daha çok kararsızım ne alacağımı bilemedim 🥲

Ya performans olarak beni de rahatsız etmez ama o kadar para verdiğim bir üründe böyle basit bir sorun olması insanı irite ediyor vallahi? Dün ofisten bir abi aldı geldi denedik ekran kaliteli bayağı akşam oyun da oynamış performansından memnun ama bu tip şeyler basitleştiriyor ürünü ister istemez. Fiyatı İtopya dışında en ucuz 10 bin civarı gözüküyor 7700e almak iyi hissetirir ama hala daha çok kararsızım ne alacağımı bilemedim 🥲

Alan tanıdığınıza parlaklık ayarını değiştirip tekrar bilgisayarı yeniden başlatmasını söyler misiniz? Sonra monitöre girip tekrar ayarı kontrol etsin. Bakalım bu sorun şansa mı denk geliyor bilmek istiyorum.
Ayrıca ViewSonic görsel kaliteye özen gösteren bir markadır. İyi paneller kullanır. Mesela grafik tasarım alanında Phantone sertifikası olan bir markadır. Oyuncular içinde çok iyi derecelerde tepkime sunan monitörleri var.

Alan tanıdığınıza parlaklık ayarını değiştirip tekrar bilgisayarı yeniden başlatmasını söyler misiniz? Sonra monitöre girip tekrar ayarı kontrol etsin. Bakalım bu sorun şansa mı denk geliyor bilmek istiyorum.
Ayrıca ViewSonic görsel kaliteye özen gösteren bir markadır. İyi paneller kullanır. Mesela grafik tasarım alanında Phantone sertifikası olan bir markadır. Oyuncular içinde çok iyi derecelerde tepkime sunan monitörleri var.
O zaman alıyorum hocam şimdi de buna ikna oldum 😂

O zaman alıyorum hocam şimdi de buna ikna oldum 😂

Tanıdığınıza parlaklığın sabit kalıp kalmadığını sorunuz lütfen. Bakın bunu denemiş kişilerin yorumları önem arz eder. Monitörün güzel olduğunu zaten biliyoruz. Garantiye al. Sonra şikayet etme diye diyorum. 👍

Tanıdığınıza parlaklığın sabit kalıp kalmadığını sorunuz lütfen. Bakın bunu denemiş kişilerin yorumları önem arz eder. Monitörün güzel olduğunu zaten biliyoruz. Garantiye al. Sonra şikayet etme diye diyorum. 👍
Tamamdır hocam, haber ederim diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur. Yarın yazarım buraya.

Tamamdır hocam, haber ederim diğer arkadaşlar için de bilgilendirici olur. Yarın yazarım buraya.
Bende 2k monitör ararken konunuzu gördüm. Youtube'de ViewSonic 27" VX2780J-2K'nin bi kaç tanıtıma denk geldim herkes memnun gibi. Tek korkum ekran curved değil 27 inç büyük curved al diyenler vardı Cs Go'da falan rahat etmen için diyorlardı ama bu curved değilmiş... Siz ne karar verdiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı