Mr. Woozie
Kilopat
GeForce kart ile freesynce uyumlu oluyor mu? Fiyat olarak 10 bine zorlayabilirim. Herkes Dell oneriyor lakin onu bulamadim.Hocam 7 Bin tl bandına indiğinizde panel olarak VA paneller oluyor veya çok kötü markaların monitörleri. En azından şu bütçeye çıkıp bu monitöre bakın derim almışken IPS alın.
![]()
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende buna baktim evet favorilerde duruyor. Ama baska konuda bu monitörü resmen gömmüşler. Herkes biseyler diyor kafam karıştı.Kendim 2 yıl kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım fiyatına göre gayet iyi bence. Pazarama
GeForce kart ile FreeSync'e uyumlu oluyor mu? Fiyat olarak 10 bine zorlayabilirim. Herkes Dell oneriyor lakin onu bulamadim.
Bende buna baktim evet favorilerde duruyor. Ama baska konuda bu monitörü resmen gömmüşler. Herkes bir şeyler diyor kafam karıştı.
Max 10 bine cikabilirim.Hocam genel olarak kronik sorunlu bir model olduğu söyleniyor fakat alacağınız başka bir modelde de ölü piksel vs. çıkabilir teknoloji şans işi ben bir sıkıntı yaşamadım tüm testleri de yapmıştım fiyatına göre öneririm fakat bütçenizi artırabilirseniz çok daha iyi modeller mevcut. Bu bütçede 2K biraz sıkıntı.
10 bin tl bandına çıkabileceğinizi söylememiştiniz başta bende ona göre tavsiye verdim.GeForce kart ile freesynce uyumlu oluyor mu? Fiyat olarak 10 bine zorlayabilirim. Herkes Dell oneriyor lakin onu bulamadim.
Bende buna baktim evet favorilerde duruyor. Ama baska konuda bu monitörü resmen gömmüşler. Herkes biseyler diyor kafam karıştı.
Yazmayı unutmuşum evet kusura bakmayın. Önerileriniz icin tesekkur ederim. Dell alicam gibi.10 bin tl bandına çıkabileceğinizi söylememiştiniz başta bende ona göre tavsiye verdim.
Bütçe 10 bine çıkıyorsa bir çok alternatif var.
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AOC Q27G2S 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G2S 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G2S 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.085,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığım Asus kendi kullandığım monitör ben gayet memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.