2K monitör önerisi

Mr. Woozie

Kilopat
Belirttigim sistem için 2K monitor önerir misiniz?
F/P olursa çok sevinirim. Bütçem 7 bin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240118_125804_Chrome.jpg
    Screenshot_20240118_125804_Chrome.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 72
Hocam 7 Bin tl bandına indiğinizde panel olarak VA paneller oluyor veya çok kötü markaların monitörleri. En azından şu bütçeye çıkıp bu monitöre bakın derim almışken IPS alın.

Hocam 7 Bin tl bandına indiğinizde panel olarak VA paneller oluyor veya çok kötü markaların monitörleri. En azından şu bütçeye çıkıp bu monitöre bakın derim almışken IPS alın.
GeForce kart ile freesynce uyumlu oluyor mu? Fiyat olarak 10 bine zorlayabilirim. Herkes Dell oneriyor lakin onu bulamadim.

Kendim 2 yıl kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım fiyatına göre gayet iyi bence. Pazarama
Bende buna baktim evet favorilerde duruyor. Ama baska konuda bu monitörü resmen gömmüşler. Herkes biseyler diyor kafam karıştı.

GeForce kart ile FreeSync'e uyumlu oluyor mu? Fiyat olarak 10 bine zorlayabilirim. Herkes Dell oneriyor lakin onu bulamadim.

Bende buna baktim evet favorilerde duruyor. Ama baska konuda bu monitörü resmen gömmüşler. Herkes bir şeyler diyor kafam karıştı.

Hocam genel olarak kronik sorunlu bir model olduğu söyleniyor fakat alacağınız başka bir modelde de ölü piksel vs. çıkabilir teknoloji şans işi ben bir sıkıntı yaşamadım tüm testleri de yapmıştım fiyatına göre öneririm fakat bütçenizi artırabilirseniz çok daha iyi modeller mevcut. Bu bütçede 2K biraz sıkıntı.

Hocam genel olarak kronik sorunlu bir model olduğu söyleniyor fakat alacağınız başka bir modelde de ölü piksel vs. çıkabilir teknoloji şans işi ben bir sıkıntı yaşamadım tüm testleri de yapmıştım fiyatına göre öneririm fakat bütçenizi artırabilirseniz çok daha iyi modeller mevcut. Bu bütçede 2K biraz sıkıntı.
Max 10 bine cikabilirim.

GeForce kart ile freesynce uyumlu oluyor mu? Fiyat olarak 10 bine zorlayabilirim. Herkes Dell oneriyor lakin onu bulamadim.

Bende buna baktim evet favorilerde duruyor. Ama baska konuda bu monitörü resmen gömmüşler. Herkes biseyler diyor kafam karıştı.
10 bin tl bandına çıkabileceğinizi söylememiştiniz başta bende ona göre tavsiye verdim.
Bütçe 10 bine çıkıyorsa bir çok alternatif var.

Attığım Asus kendi kullandığım monitör ben gayet memnunum.

10 bin tl bandına çıkabileceğinizi söylememiştiniz başta bende ona göre tavsiye verdim.
Bütçe 10 bine çıkıyorsa bir çok alternatif var.

Attığım Asus kendi kullandığım monitör ben gayet memnunum.
Yazmayı unutmuşum evet kusura bakmayın. Önerileriniz icin tesekkur ederim. Dell alicam gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı